Πώς επιλέγουν να φορέσουν τα fashion it girls τα πουλόβερ τους αυτή την εποχή

Ημερολογιακά διανύουμε τη φθινοπωρινή εποχή παρόλο που είναι αρκετές οι ημέρες όπου δεν μπορούμε να το αισθανθούμε λόγω της υψηλής θερμοκρασίας, για την εποχή, που επικρατεί. Παρόλο που μας δίνεται η ευκαιρία να απολαύσουμε την καλοκαιρία βγαίνοντας περισσότερο έξω από το σπίτι ή με το να έχουμε ηλιοφάνεια η οποία μας ανεβάζει τη διάθεση, αρκετές από εμάς περιμένουμε να πιάσουν τα πρώτα “κρύα” έτσι ώστε να μπορέσουμε να φορέσουμε κάποια από τα φθινοπωρινά fashion items της γκαρνταρόμπας μας με μεγαλύτερη άνεση. Ένα από τα κομμάτια που ανυπομονούμε να βγάλουμε από την ντουλάπα μας είναι αναμφίβολα τα αγαπημένα μας cozy και stylish πουλόβερ.

Τα πουλόβερ στο μυαλό μας είναι ταυτισμένα με τις φθινόπωρο όπως και με τον χειμώνα και είναι πάντα εκείνα τα οποία έχουμε νοσταλγήσει περισσότερο τόσο λόγω της “χουχουλιάρικης” αίσθησης που μας χαρίζουν όσο και λόγω της άνεσης αλλά και του ανεπιτήδευτου cozy styling που προσφέρουν. Παρόλο που η θερμοκρασία μπορεί να μην είναι η επιθυμητή για να μπορούμε να φοράμε τα πουλόβερ μας σε όλες τις περιστάσεις και ημέρες, κάποιες ημέρες ή νύχτες ειδικότερα, μπορούμε να φορέσουμε το πουλόβερ που επιθυμούμε αρκεί να δώσουμε έμφαση στην ισορροπία στο υπόλοιπο μέρος του look μας έτσι ώστε να μην ζεσταθούμε αλλά και έτσι ώστε να συμβαδίζουμε αρμονικά με την εποχή και ταυτόχρονα με τη θερμοκρασία που επικρατεί. Ένα πουλόβερ λεπτής ύφανσης είναι αναμφίβολα το πρώτο το οποίο είναι απαραίτητο να επιλέξουμε.

Για να πάρουμε έμπνευση για το πώς να φορέσουμε το πουλόβερ μας αυτή την εποχή στραφήκαμε στους λογαριασμούς των αγαπημένων μας fashion it girls οι οποίες έχουν ήδη εντάξει στις εμφανίσεις του το cozy fashion item με κάθε πιθανό τρόπο.

Τα looks που ξεχωρίσαμε και μπορούμε να υιοθετήσουμε

Πουλόβερ με φούστα και πέδιλα

Credit: anoukyve

Με τζιν παντελόνι και μπαλαρίνες

credit: juliesfi

Με mini φούστα και loafers

Με παντελόνι και sneakers

credit:emmahill

Φόρεσε το πλεκτό oversize πουλόβερ σου σαν φόρεμα. Συνδύασε το με μπαλαρίνες και ζώνη στη μέση

Με maxi φούστα και mules

credit:clairerose

Με leather παντελόνι

Διαβάστε επίσης