Σοφιάνα Αβραμάκη: Η οργισμένη διάψευση στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη

Η Σοφιάνα Αβραμάκη με δηλώσεις της στην εκπομπή “Γεια σου” προχώρησε σε οργισμένη διάψευση των φημών που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Όπως τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor είναι σε σχέση με άλλον και πώς γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού μόνο λόγω της δουλειάς της.

“Δεν είναι τόσο αστείο. Έχω δεχθεί βομβαρδισμό μηνυμάτων εδώ και 2-3 μέρες. Τη πρώτη μέρα το πήρα στην πλάκα, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που μου χρεώνουν μια σχέση. Βλέπω όμως ότι έχει πάρει διάσταση. 

Είναι ένα θέμα πέρα για πέρα ψέμα. Υπάρχει σχέση, αλλά όχι με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Προφανώς και μου έχει δημιουργήσει προσωπικό θέμα. Δεν είναι ωραίο να είσαι σε μια σχέση και να υπάρχουν τόσοι τίτλοι και τόσα άρθρα, για μια άλλη σχέση”, είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη και πρόσθεσε:

“Έχω δεχτεί χυδαία μηνύματα για τον άνθρωπο αυτόν, λόγω της ομάδας του. Τον γνωρίζω λόγω επαγγέλματος, γιατί εγώ είμαι φυσιοθεραπεύτρια κι εκείνος αθλητής, αλλά μέχρι εκεί. Δεν έχουμε βρεθεί κάπου έξω να πω ότι μας είδαν κάπου. Κατασκευάστηκε από κάποιο μυαλό και πήρε έκταση. Νομίζω όφειλα να πάρω θέση”.

Διαβάστε επίσης