Kate Middleton: Γιατί τα τρία παιδιά της δεν την επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά τους. Ιδίως τώρα, που η πριγκίπισσα της Ουαλίας αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας που την κράτησε 14 ημέρες στο νοσοκομείο.

Η Kate Middleton πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο τη Δευτέρα, αφού νοσηλεύτηκε σχεδόν δύο εβδομάδες έπειτα από μια “προγραμματισμένη” εγχείρηση στην κοιλιά. Ωστόσο, τα τρία παιδιά της δεν επισκέφθηκαν καμία ημέρα τη μητέρα τους στην κλινική του Λονδίνου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Μια πηγή δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι ο πρίγκιπας George, 10 ετών, η πριγκίπισσα Charlotte, 8 ετών, και ο πρίγκιπας Louis, 5 ετών, δεν πήγαν να δουν τη μητέρα τους επειδή το ζευγάρι ήθελε να βεβαιωθεί ότι “δεν διαταράχθηκε η ρουτίνα τους”.

Η πριγκίπισσα και ο πρίγκιπας της Ουαλίας φέρεται να αποφάσισαν ότι ήταν καλύτερο να “θωρακίσουν” τα παιδιά τους “για να αποφύγουν την ανησυχία”.

Παρά το γεγονός ότι δεν είδαν τη Middleton αυτοπροσώπως, εσωτερική πηγή είπε στο Page Six ότι τα τρία παιδιά πιστεύεται ότι κάλεσαν με FaceTime τη μαμά τους όσο εκείνη έλειπε.

Σημείωσαν επίσης ότι η Middleton είναι “ενθουσιασμένη” που επέστρεψε στο Adelaide Cottage με τα παιδιά της και τον σύζυγό της, ο οποίος φέρεται να έχει “αποσυρθεί προσωρινά από τα βασιλικά του καθήκοντα προκειμένου να φροντίσει τη σύζυγό του”, σύμφωνα με το ET.

Διαβάστε επίσης