Margot Robbie: Έκανε την πρώτη της εμφάνιση μετά το σνομπάρισμα από τα Όσκαρ

BEVERLY HILLS, CALIFORNIA - JANUARY 07: Margot Robbie attends the 81st Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton on January 07, 2024 in Beverly Hills, California. (Photo by Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Η Margot Robbie έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον αποκλεισμό της από τα Όσκαρ. Η σταρ της Barbie παρακολούθησε μια ειδική προβολή της επιτυχημένης ταινίας της με τον συμπρωταγωνιστή της Ryan Gosling, λίγες ημέρες μετά το σνομπάρισμα από την Ακαδημία Κινηματογράφου.

Μάλιστα, η ηθοποιός και παραγωγός έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της σε μια προβολή και Q&A που διοργάνωσε το Μουσείο της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες.

Το μουσείο κινηματογράφου κατασκευάστηκε από την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία απονέμει τα ετήσια Όσκαρ.

Τόσο η Margot όσο και η σκηνοθέτις της Barbie, Greta Gerwig, αποκλείστηκαν από την Ακαδημία όταν ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ την περασμένη εβδομάδα.

Παρά το σνομπάρισμα, πάντως, η Margot έδειχνε ευδιάθετη καθώς απαντούσε σε ερωτήσεις μαζί με τον Ryan και τις συμπρωταγωνίστριές τους Rhea Perlman, America Ferrera, Ariana Greenblatt και Kate McKinnon

Διαβάστε επίσης