Η Emma Stone μάς δείχνει πώς θα φορέσουμε το καμηλό παλτό

Τον τελευταίο καιρό, η Emma Stone είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω των βραβείων που κέρδισε για τον ρόλο της στην ταινία “Poor Things” του Γιώργου Λάνθιμου, αλλά και χάρη στις αψεγάδιαστες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί. Ωστόσο, τι επιλέγει πραγματικά να φοράει η ηθοποιός όταν πραγματοποιεί τις καθημερινές της δραστηριότητες στην πόλη; Η Emma είναι μία γυναίκα σαν όλες τις άλλες, και ναι, έχει κι αυτή μια ιδιαίτερη αδυναμία στο καμηλό παλτό. Πώς ακριβώς το φοράει;

Office Emma

Η Emma φόρεσε ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο, μια μίντι καμηλό φούστα και μπότες Louis Vuitton πάνω από το γόνατο κατά τη διάρκεια της προώθησης της ταινίας “Poor Things” χθες στο Good Morning America. Από πάνω, επέλεξε ένα καμηλό παλτό σε ανδρική γραμμή για να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες με τον πιο chic τρόπο. Αυτό το διαχρονικό ρούχο μπορεί εύκολα να βρει θέση σε οποιαδήποτε χειμερινή γκαρνταρόμπα, αλλά πρώτα πρέπει να βρείτε το τέλειο κομμάτι!

Businesscore Trend

Κι όμως, το businesscore είναι μια τάση που δεν θα φύγει ποτέ από το προσκήνιο της μόδας. Στην ουσία, είναι τα office looks που «αγκαλιάζουν» μια πιο συντηρητική, κλασική αισθητική με μερικές πινελιές από τις τελευταίες τάσεις. Για να την ακολουθήσουμε ωστόσο, κατά τους χειμερινούς μήνες, θέλουμε σίγουρα ένα εντυπωσιακό καμηλό παλτό. Εμείς λοιπόν, σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις!

Διαβάστε επίσης