Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα: “Δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση – Aξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος”

Στον Λάμπρο Κωνσταντάρα αναφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου και ξέσπασε κατά του δημοσιογράφου, δείχνοντας την αντιπάθεια που τρέφει για το πρόσωπό του.

“Είπε ο άνθρωπος που καθημερινά ανοίγει έριδες και διχόνοιες, και τοποθετείται. Δεν τον έχω σε καμία, καμία εκτίμηση. Συγγνώμη που θα το πω. Τους άλλους συνεργάτες τους εκτιμώ πάρα πολύ, αλλά με τον συγκεκριμένο… Του δίνω αξία, έχεις δίκιο, αλλά θέλω να πω δυο πράγματα. Ίσως όλο αυτό που είχε γίνει με τη Φαίη και είχα ενοχληθεί, έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο συγκεκριμένος. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μιλάει με χυδαία λόγια για τους άλλους. Για μένα έχει μιλήσει με τα χειρότερα, ενώ μέχρι πέρυσι μου έστελνε κάτι αποθεωτικά μηνύματα. Δεν τον έχω σε καμία υπόληψη. Δεν θέλω να μιλάω για τον Κωνσταντάρα. Θεωρώ ότι είναι λίγος. Της αξίζει της Φαίης κάποιος πολύ καλύτερος στην ομάδα της. Γι’ αυτό το άτομο δεν θέλω να μιλάω” είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

“Ξέρεις τι έχει πει για μένα; Τι έχει υπονοήσει; Με έχει χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και την άποψή μου θα τη λέω. Για μένα ο τρόπος που χειρίστηκε και αυτό το θέμα δεν τιμάει καθόλου τη Φαίη. Η Φαίη αξιοπρεπέστατη, για αυτόν δεν έχω τι να πω. Αλλά ποια είμαι εγώ που θα κρίνω κοτζάμ Λάμπρο Κωνσταντάρα;” προσέθεσε.

Διαβάστε επίσης