Ελένη Χατζίδου: “Υπάρχει πολλά χρόνια αυτό το θέμα με την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της”

Στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα αναφέρθηκαν το πρωί της Πέμπτης η παρέα του “Breakfast@Star”, με την Ελένη Χατζίδου να παίρνει ξεκάθαρη θέση.

“Η συνέντευξη της Άντζελας έχει δώσει τροφή για τα συνδέουμε όλα αυτά και να τα συζητάμε. Βλέπουμε δύο γυναίκες που ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους, η Άντζελα στάθηκε και μάνα και πατέρας δίπλα στην Όλγα και ήρθε τώρα και το μωράκι, που μόνο χαρά φέρνει ο ερχομός ενός παιδιού σε ένα σπίτι” είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

“Η δικηγόρος της Άντζελας υποστήριξε ότι η ίδια χρηματοδοτούσε όλη την οικογένεια, δεν πήγαιναν να δουλέψουν, ότι τους προέτρεψε να μείνουν στην Αθήνα. Από θύμα με παρουσίαζαν θύτη, λέει. Μάθαμε πολύ παρασκήνιο. Για τέτοια ζητήματα δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να ξέρουν όλοι τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου. Καθένας βέβαια κάνει ό,τι θέλει. Αυτό λέει ότι συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια τώρα τελευταία, δεν το μαθαίνουν πρώτη φορά πιστεύω ότι μάνα και κόρη έχουν το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει χρόνια αυτό το θέμα και προφανώς το έχουν συζητήσει και ιδιωτικά. Ίσως θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα την ταρακουνήσει” προσέθεσε η Ελένη Χατζίδου.

Διαβάστε επίσης