Mega: Ανασχηματισμός στην πρωινή ζώνη και το deal για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά

Ανακάτεμα της τράπουλας σχεδιάζει το Μεγάλο Κανάλι σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για την εφημερίδα “Real Life”. Πρόκειται για μετακινήσεις εκπομπών αλλά και για ένταξη νέων προσώπων.

“Φύλλο πορείας” για τη Σίσσυ Χρηστίδου

Αναλυτικότερα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το “Χαμογέλα και πάλι” παίρνει “φύλλο πορείας” για μετακίνηση στο καθημερινό πρόγραμμα. Οι ιθύνοντες του Mega έχουν εκφράσει ήδη από πέρυσι στη Σίσσυ Χρηστίδου την επιθυμία τους να τη μεταφέρουν στο καθημερινό, ενώ η πρόταση επανέρχεται τώρα με εντατικές συζητήσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επεξεργάζεται την πρόταση του σταθμού χωρίς να έχει δώσει το τελικό “οκ”.

Η επόμενη ημέρα

Όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, εάν το Mega και η Σίσσυ Χρηστίδου συμφωνήσουν στην εν λόγω μετακίνηση αναμένονται σημαντικές αλλαγές για τη Δανάη Μπάρκα.

Η παρουσιάστρια του “Πάμε Δανάη” έχει συμβόλαιο με τον σταθμό για ένα ακόμα χρόνο, στο οποίο, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, κατοχυρώνονται η ζώνη και η συχνότητα της εκπομπής.

Το ρεπορτάζ της “Real Life” αναφέρει ότι οι νύξεις του Mega προς τη Δανάη Μπάρκα για μετακίνηση το Σαββατοκύριακο βρήκαν αντίσταση και δεν θα προχωρήσουν.

Οι αντίστοιχε πληροφορίες αναφέρουν ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι η Δανάη Μπάρκα να παραμείνει στο καθημερινό πρόγραμμα και να μοιραστεί με τη Σίσσυ Χρηστίδου τις ώρες της πρωινής ζώνης.

Ο Νίκος Μουτσινάς με διπλό ρόλο στο Mega;

Παράλληλα με τον ανασχηματισμό, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει ότι το deal του Mega με τον Νίκο Μουτσινά οδεύει προς την οριστικοποίησή του.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά στο να δώσουν τα χέρια και εκτός απροόπτου η έλευση του δημοφιλή παρουσιαστή πρόκειται να ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο.

Ο Νίκος Μουτσινάς, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα έχει διπλό ρόλο. Πρόκειται να αναλάβει ένα βραδινό ζωντανό talk show ενώ θα έχει παρουσία και σο off-peak πρόγραμμα.

Το πιθανότερο είναι ο Νίκος Μουτσινάς να παρουσιάσει το νέο τηλεπαιχνίδι που έχει εξασφαλίσει ήδη από το περασμένο καλοκαίρι το Mega με καθημερινή μετάδοση στη μεσημεριανή ζώνη” σημειώνει η Ναταλία Ανδρικοπούλου στο δημοσίευμά της.

Διαβάστε επίσης