Ελένη Τσολάκη για Φαίη Σκορδά: «Ο πατέρας της έφυγε πολύ ξαφνικά στον ύπνο του, είναι μία είδηση πραγματικά συγκλονιστική»

Τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της βιώνει η Φαίη Σκορδά, καθώς σήμερα, Δευτέρα 29/1 έφυγε από τη ζωή ξαφνικά ο πατέρας της, Δημήτρης Σκορδάς, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές κι όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δε θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της.

Η Ελένη Τσολάκη αφού πληροφορήθηκε για τη δυσάρεστη είδηση, θέλησε να εκφράσει τα συλλυπητήρια της στην παρουσιάστρια και στην οικογένειά της στον αέρα της εκπομπής της, «Πρωινό ΣουΣού» λέγοντας: «Μάθαμε ότι ο πατέρας της Φαίης Σκορδά έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή πολύ ξαφνικά, μέσα στον ύπνο του. Να εκφράσουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες ώρες είναι οι επόμενες για εκείνη και την οικογένειά της. Είναι μια είδηση πραγματικά συγκλονιστική γιατί πραγματικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που δεν ήταν γνωστό ότι μπορεί να αντιμετώπιζε κάτι σοβαρό. Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσουμε την βαθιά μας στήριξη και τη δύναμη που ευχόμαστε να έχει η Φαίη αυτές τις δύσκολες στιγμές».

Διαβάστε επίσης