Μαντόνα: Ήταν ζευγάρι με τον “Ντίλαν” του Μπέβερλι Χιλς! Τι αποκάλυψε η Τόρι Σπέλινγκ

Η ηθοποιός της θρυλικής σειράς, “Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς  Τόρι Σπέλινγκ μίλησε  στο podcast 90210MG και αποκάλυψε ένα κρυφό ζευγάρι που θα συζητηθεί! 

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε τον κρυφό δεσμό που είχε ο συμπρωταγωνιστής της Λουκ Πέρι , με την Μαντόνα στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ ότι με τράβηξε στο καμαρίνι του και μου το είπε. Ένιωθα ότι με εμπιστεύεται. Ω Θεέ μου, μου λέει για τη Μαντόνα”, είπε στην Τζένι Γκάρθ και στην συνέχεια πρόσθεσε ότι ο Λουκ Πέρι, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 52 ετών το 2019, την κάλεσε να ακούσει ένα μήνυμα που του είχε στείλει η σταρ. “Θυμάστε που είχαμε τηλεφωνητή, παιδιά; Μου έπαιξε το μήνυμά της. Και του είπα: “Είσαι το πιο ωραίο άτομο σε όλο τον κόσμο. Πρώτον, επειδή είσαι ο Λουκ Πέρι και δεύτερον, επειδή σε θέλει η Μαντόνα “, συνέχισε η κόρη του Άαρον Σπέλινγκ.

Μάλιστα αποκαλύφθηκε ότι ο Λουκ Πέρι συνάντησε την τραγουδίστρια σε μια εκδήλωση για το Αμερικανικό Ίδρυμα για το AIDS στο ξενοδοχείο Beverly Wilshire. Πριν από την εκδήλωση η σταρ τηλεφώνησε στον ηθοποιό ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της σειράς για να του ζητήσει να παραδώσει ένα βραβείο στη θέση της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, η οποία ήταν άρρωστη. Η τραγουδίστρια τον υποδέχτηκε με ένα φιλί επί σκηνής, γεγονός που πυροδότησε φήμες για ειδύλλιο. Μόνο που επιβεβαιώθηκαν αρκετά χρόνια μετά…

Διαβάστε επίσης