Η Μαρίνα Πατούλη απαντά για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που θέλουν να της κάνουν έξωση

Η Μαρίνα Πατούλη έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και σχολίασε το νομοσχέδιο για τον γάμο αλλά και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ απάντησε στα δημοσιεύματα που την θέλουν να της κάνουν έξωση.

“Είμαι από τη φύση μου παραδοσιακός άνθρωπος, προέρχομαι από μια συντηρητική οικογένεια. Θεωρώ όμως πως οι εποχές και οι κοινωνίες εξελίσσονται. Είμαι θετική στις επιλογές ενός ζευγαριού ομοφυλοφίλων να ολοκληρώσει τη σχέση αυτή με έναν γάμο. Στο θέμα της τεκνοθεσίας προβληματίζομαι πολύ, γιατί γνωρίζω πως σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η υιοθεσία παιδιών υπάρχουν ήδη προβλήματα” είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

“Το διάβασα και εγώ η αλήθεια είναι. Δεν ξέρω, ανησυχούν τα μέσα ενημέρωσης μήπως δεν έχω στέγη να μείνω; Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, δόξα το Θεώ. Αν ήμουν μια απλή γυναίκα της καθημερινότητας θα μου κάνατε αυτή την ερώτηση για την αύξηση του ενοικίου; Μπορώ να ανταπεξέλθω και είμαι καλά” προσέθεσε αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που την θέλουν να της κάνουν έξωση.

Διαβάστε επίσης