Φυσικά και πρέπει να φοράς αντηλιακό το χειμώνα: Τα 5 αγαπημένα μου

Βασικός και απαράβατος κανόνας της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης είναι η εφαρμογή της αντηλιακής κρέμας προσώπου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ναι και το χειμώνα. Ακόμη κι αν έχεις συννεφιά ή βρέχει για ώρες. Το τελευταίο βήμα της ρουτίνας σου ανήκει στην προστασία της επιδερμίδας από την ηλιακή ακτινοβολία. 

Είναι εκείνη που ευθύνεται για τα σημάδια πρόωρης γήρανσης καθώς και τον καρκίνο του δέρματος. Τόσο οι δερματολόγοι όσο και οι facialists συμφωνούν ότι η καθημερινή χρήση αντηλιακού είναι ο μοναδικός τρόπος να προστατευτούμε. Celebrities όπως η Jennifer Lopez και η Guyneth Paltrow σε κάθε ερώτηση σχετικά με την άψογη επιδερμίδα τους τονίζουν ότι οφείλεται σε αυτό ακριβώς: Δεν βγαίνουν ποτέ από το σπίτι χωρίς αντηλιακό προσώπου. 

Το πιθανότερο είναι να το ξεχνάς ή και να σε “ενοχλεί” η υφή του. Το layering δεν είναι ότι καλύτερο για εσένα αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχουν πλέον πολύ ανάλαφρες φόρμουλες καθώς και αντηλιακές κρέμες με χρώμα ή και ενυδατικές με χρώμα που θα λατρέψεις. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 5 αγαπημένα αντηλιακά προσώπου για να επιλέξεις σήμερα κιόλας εκείνο που θα πάρει την πρώτη θέση στο μπάνιο σου. 

Dior Dior Solar The Protective Creme SPF 50 – SPF 50 Sunscreen for Face

Dior Dior Solar The Protective Creme SPF 50 – SPF 50 Sunscreen for Face: Με δροσερή και ελαφριά υφή που αφήνει στο δέρμα τέλεια άνεση  χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Το δέρμα προστατεύεται από τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος και πιο συγκεκριμένα οι ακτίνες UVA/UVB. Πρόκειται για ένα ενυδατικό αντηλιακό προϊόν προσώπου που θρέφει και χαρίζει μια σατινέ λάμψη. 

hanel UV Essentiel Complete UV Protection Sunscreen Antioxidant – Atnti-Pollution Broad-Spectrum SPF 50

Chanel UV Essentiel Complete UV Protection Sunscreen Antioxidant – Atnti-Pollution Broad-Spectrum SPF 50: Προστατεύει την επιδερμίδα από τις ακτίνες UV, τους ρύπους και την οξείδωση, ταυτόχρονα. Με SPF 50, ένα σύμπλεγμα ενίσχυσης της επιδερμίδας που αποτελείται από εκχύλισμα blue ginger από τη Μαδαγασκάρη και γαρδένιας από την Ταϊτή  προστατεύει και ενισχύει τη φυσική άμυνα της επιδερμίδας. Τα φίλτρα δρουν σαν ασπίδα ενάντια στις ακτίνες UV και προλαμβάνουν την πρόωρη φωτογήρανση. Η μοναδική υφή της, ελαφριά σαν gel και άνετη σαν κρέμα, αφήνει ένα διακριτικό πέπλο στην επιδερμίδα.

The Inkey List  Polyglutamic Acid Dewy Suncscreen SPF30 – SPF30 Face Sunscreen

The Inkey List  Polyglutamic Acid Dewy Suncscreen SPF30 – SPF30 Face Sunscreen: Ένα αντηλιακό ευρέος φάσματος με δείκτη SP30 που προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες UVA και UVB. Αυτή η ενυδατική και μεταξένια υφή οφείλεται στο πολυγλουταμινικό οξύ, τη γλυκερίνη και το σκουαλένιο που περιέχει στη σύνθεση του. Σφραγίζει την υγρασία και λειτουργεί ως τέλεια βάση πριν το μακιγιάζ.

Lancaster Sun Perfect Illuminating Cream SPF50

Lancaster Sun Perfect Illuminating Cream SPF50:  Προσφέρει την υψηλή προστασία της αποκλειστικής Full Light τεχνολογίας της Lancaster που στοχεύει στο 100% του ηλιακού φάσματος (UVA,UVB, υπέρυθρες ακτίνες και μπλε φως). Η ανάλαφρη, ενυδατική σύνθεση προλαμβάνει και μειώνει παράλληλα λεπτές γραμμές, ρυτίδες και κηλίδες χαρίζοντας νεανική όψη και φυσική λάμψη.  

Caudalie Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+

Caudalie Vinosun Very High Protection Lightweight Cream SPF50+: Προσφέρει καθαρή και αόρατη προστασία κάθε μέρα χάρη στην super ελαφριά υφή χωρίς άρωμα που είναι κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Διαβάστε επίσης