Δανάη Μπάρκα: Εξήγησε πώς οι γονείς της επέλεξαν το βαφτιστικό της όνομα

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της πώς επέλεξαν οι γονείς της να της δώσουν το όνομά της.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» δήλωσε αρχικά: «Δεν γιορτάζω τη γιορτή μου, γιατί καταρχάς μεγάλωσα σε ένα ψέμα. Εγώ μεγάλωσα με διαφορετική ιστορία για την επιλογή του βαφτιστικού μου ονόματος».

Εξήγησε στη συνέχεια: «Όταν ήμουν μικρή, δεν είχαν αποφασίσει από ποια γιαγιά θα βαφτιστώ. Τη μία την έλεγαν Γλυκερία, την άλλη Σταματίνα. Η μαμά μου είχε τη φαεινή ιδέα, αν βέβαια κι αυτό είναι αλήθεια, να βάλει σε μια γυάλα πολλά ονόματα που της άρεσαν και να διαλέξω εγώ και ο νονός μου. Διάλεξαν όλοι το Δανάη κι επέλεξαν αυτό. Αυτή την ιστορία ήξερα εγώ».

Ωστόσο, ο πατέρας της της είπε τι πραγματικά συνέβη. «Κάποια στιγμή, στα δεκαεπτά μου, του ξεφεύγει κάτι του τίμιου πατέρα μου και μου λέει “ε ναι, αφού η μαμά σου είχε βάλει 20 φορές το Δανάη και μία το Ιόλη”. Ξαφνικά μαθαίνω ότι υπήρχαν 20 χαρτάκια με το Δανάη κι ένα εκ παραδρομής άλλο. Μου έχουν πει ότι κι ο παπάς είχε αντιρρήσεις, γιατί δεν ήταν χριστιανικό κι έβαλαν μέσα και το Μαρία, οπότε με βάφτισαν έτσι», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε: «Ωραία η ιδέα, αν δεν ξέρεις πώς να βαφτίσεις το παιδί σου, αλλά να είστε τίμιοι. Μην μεγαλώσουν τα παιδιά σας σε ένα ψέμα όπως εγώ. Τέλος πάντων, είμαι ευγνώμων για όσα μου έχουν έρθει».

Διαβάστε επίσης