Ναταλία Γερμανού: “Διαφωνώ με τον Νίκο Οικονομόπουλο, δεν θα τον σταυρώσω”

Μία ακόμα τοποθέτηση όσον αφορά τον Νίκο Οικονομόπουλο και τις δηλώσεις του για την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια έκανε η Ναταλία Γερμανού στο Twitter.

Θυμίζουμε ότι η τοποθέτηση του γνωστού τραγουδιστή απασχόλησε το “Καλύτερα δε Γίνεται” της Κυριακής, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: “Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε τι ρωτούσε και ποιον ρωτούσε… Πολύ σωστά τον ρώτησε, γιατί ήξερε ποιον έχει απέναντί του. Ο Γιώργος Λιάγκας ήξερε και τι απάντηση θα λάβει. Ο Νίκος είναι ένα παραδοσιακό παιδί, δεν έχει κρύψει ποτέ ότι έχει μεγαλώσει με τις αρχές της εκκλησίας […] Η τοποθέτηση του Νίκου Οικονομόπουλου στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα ήταν καθαρά προσωπική του άποψη. Όπως δήλωσε και ο ίδιος στη συνέντευξη δεν είναι ειδικός επί του θέματος και δεν επιθυμεί να δώσει περαιτέρω συνέχεια στο συγκεκριμένο θέμα“.

Ένα από τα σχόλια που δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού στο Twiiter έγραφε: “Εντάξει, κριτική α λα καρτ! Ο Οικονομόπουλος είναι και λαϊκός “αοιδός” που αύριο πιθανόν θα πίνουμε στο μαγαζί του! Κάτσε μη σπάσουμε αυγά μ’ αυτόν κι ας δεχτούμε τις απόψεις του! Αν ήταν κανένας άλλος να το θάβαμε…! #kalytera λίγο ντροπή Ναταλία μου! Σε αγαπώ αλλά… φάουλ“.

Η Ναταλία Γερμανού δεν άφησε αναπάντητο το εν λόγω tweet και τόνισε: “Δεν βγαίνω πια στα μπουζούκια ούτε προσβλέπω σε συνέντευξη του Νίκου Οικονομόπουλου. Τον ρώτησαν (κακώς), απάντησε (τη γνώμη του), διαφωνώ μαζί του, δεν θα τον σταυρώσω. Θα συνεχίσουμε να διαφωνούμε ήσυχα! Προχωράμε“.

Διαβάστε επίσης