Ελισάβετ Σπανού για εγκυμοσύνη: Η ερώτηση ποιος είναι ο μπαμπάς θα μπορούσε να με φέρει σε άβολη θέση, θα μπορούσα να είμαι με γυναίκα

Η Ελισάβετ Σπανού ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδί πριν από δύο ημέρες, με ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του «Survivor» βρέθηκε καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου στην εκπομπή «Γεια Σου» και αποκάλυψε, ανάμεσα σε άλλα, ότι είναι πέντε μηνών έγκυος και ότι περιμένει κοριτσάκι.

Αρχικά, εξομολογήθηκε: «Οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης ήταν δύσκολοι. Άκουγα ότι “η εγκυμοσύνη είναι η πιο ωραία περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας”. Και εγώ δεν μπορούσα να σηκωθώ από τον καναπέ να πάω στο κρεβάτι. Μέχρι την 11η εβδομάδα ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη, ήταν ασταθής, δεν ήξερα πώς θα συνεχίσει. Τώρα όλα είναι καλά, αλλά πέρασα ένα στρες τον πρώτο καιρό. Αυτή η εγκυμοσύνη μου ήρθε ξαφνικά, μας προέκυψε και την καλοδέχτηκα. Είχα κάνει την κατάψυξη ωαρίων για να μου φύγει το στρες, δεν θεωρώ ότι ήταν τυχαίο που τελικά τρία χρόνια έμεινα έγκυος. Ευχαριστήθηκα τη σχέση μου με τον άνθρωπο που είμαι μαζί».

Δείτε το βίντεο:

Επιπλέον, αποκάλυψε πως περιμένει κορίτσι.

Σχετικά με την προσωπική ζωή της, την οποία κρατά κρυφή, η τραγουδίστρια σημείωσε: «Η αντανακλαστική ερώτηση που κάνουμε όταν βλέπουμε μια γυναίκα έγκυο, ακόμη – ενώ μιλάμε για τεκνοθεσίες ομόφυλων – είναι ποιος είναι ο μπαμπάς. Ενώ, εγώ θα μπορούσα να είμαι σε σχέση με γυναίκα και να με έχετε φέρει σε πολύ άβολη θέση. Δεν θα είχα τι να απαντήσω. Μιλάμε για μια ανέτοιμη κοινωνία. Μου έχει συμβεί κάτι υπέροχο και κρατάω την προσωπική μου ζωή, προσωπική εδώ και πολύ καιρό. Υπάρχει λόγος που το κάνω αυτό»

Διαβάστε επίσης