Βίκυ Κάβουρα: Αγκαλιά με τον Γιώργο Τζαβέλλα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ

Την Κυριακή 15 Μαΐου, η ΑΕΚ γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-23.

Στο γήπεδο, για να στηρίξει τον αγαπημένο της Γιώργο Τζαβέλλα, σε μια τόσο σημαντική στιγμή, βρέθηκε και η Βίκυ Κάβουρα, η οποία παρακολούθησε τον αγώνα από τις κερκίδες μαζί με τη μητέρα της.

Μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ, η Βίκυ Κάβουρα βρέθηκε στα αποδυτήρια δίπλα στον αγαπημένο της για να τον συγχαρεί από κοντά, και πόζαραν μαζί για μια selfie φωτογραφία.

«Πρωταθλητής μου», έγραψε η Βίκυ Κάβουρα κάτω από τη δημοσίευσή της.

viky-4-large

«Δεν κρύβω κάτι από τη σχέση μου, είμαι ευτυχισμένη»

Πριν μερικές ημέρες η Βίκυ Κάβουρα είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day», στην οποία είχε αναφερθεί στη σχέση της με τον Γιώργο Τζαβέλλα. «Το ότι δημοσιοποίησα τη σχέση μου μέσα από το Instagram σημαίνει ότι δεν κρύβω κάτι αλλά δεν θα το συζητήσουμε κιόλας. Ότι ήταν να πω το είπα μέσα από αυτή την ανάρτηση. Είμαι ευτυχισμένη», είχε πει.

«Είσαι για μένα φως και αγάπη»

Αν και οι δυο τους κρατούν χαμηλό προφίλ από την αρχή της σχέσης τους, στις 23 Απριλίου και με αφορμή την ονομαστική εορτή του συντρόφου της, η Βίκυ Κάβουρα ανέβασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, μία φωτογραφία της με τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Το στιγμιότυπο συνόδευσε με μία αφιέρωση στον σύντροφό της, γράφοντας: «Χρόνια πολλά Γιώργο, Γεωργία! Χρόνια πολλά Θωμά! Χρόνια πολλά σε σένα που είσαι για μένα φως και αγάπη».

Διαβάστε επίσης