Ελένη Φιλίνη: «Τα παλαιότερα χρόνια το να είσαι ωραίος δεν ήταν καλό»

Η Ελένη Φιλίνη έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της υποκριτικής, αλλά και τη συμμετοχή της στη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ» με τον Μάρκο Σεφερλή, που επιστρέφει στην τηλεόραση την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην εικόνα της και πώς λειτούργησε στην καριέρα της.

«Η αλήθεια είναι πως τα παλαιότερα χρόνια το να είσαι ωραίος δεν ήταν καλό. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις ταλέντο κλπ. Σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα, σήμερα η ομορφιά ανοίγει πόρτες», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια, ανέφερε πως κατά διαστήματα δέχεται κολακευτικά σχόλια τόσο από άνδρες, όσο κι από γυναίκες.

Αναφορικά με τη φημολογούμενη επιστροφή της στην τηλεόραση με τη σειρά «Ορκιστείτε παρακαλώ», δήλωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί είναι μια σειρά που κάναμε παλαιότερα με τον αγαπημένο φίλο, Κώστα Παπαπέτρου. Κουβεντιάσαμε με τον Μάρκο και μάλλον θα γίνει. Θα το κάνω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά».

Τέλος, αποκάλυψε: «Δεν ξέρω εάν θα κάνω τον ίδιο ρόλο με τότε, εκείνον της δικηγόρου. Μπορεί σε ένα επεισόδιο να κάνω τη δικηγόρο, στο άλλο την πρόεδρο, δεν το ξέρω ακόμα. Ο Μάρκος δεν θα κάνει τον δικαστή, αλλά διαφορετικούς ρόλους σε κάθε επεισόδιο. Είμαι σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία, ξεκινάμε γυρίσματα το καλοκαίρι».

Διαβάστε επίσης