Ναταλία Δραγούμη: «Έλειπα από τα παιδιά μου λόγω της καριέρας μου και τώρα που μεγάλωσαν, συζητάμε ότι δεν ήμουν εκεί»

Η Ναταλία Δραγούμη μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση της με τα παιδιά της και τα «παράπονά» τους. Η γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» κι αναφέρθηκε στην οικογένειά της.

«Έχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που γνώρισα τον σύζυγό μου. Βλέπω γύρω μου ότι είναι σπάνιο. Πρέπει να κάνεις αυτό που σε κάνει ευτυχισμένη. Μην μένεις με κάποιον μόνο και μόνο για χάρη των παιδιών. Τα παιδιά το καταλαβαίνουν αυτό. Αν θέλεις να μείνεις με τον άλλον, πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό. Η οικογένεια είναι αυτό που έχω αποφασίσει, το θέλω, με γεμίζει. Έλειπα από τα παιδιά μου λόγω της καριέρας μου. Και τώρα που μεγάλωσαν, συζητάμε ότι “δεν ήσουν εκεί”», είπε αρχικά η Ναταλία Δραγούμη.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως εκείνο που την πονάει περισσότερο είναι ότι τα παιδιά της δεν νιώθουν θυμό απέναντί της, αλλά την καταλαβαίνουν και το λένε με παράπονο.

«Το πιο οδυνηρό απ’ όλα είναι ότι δεν μου το λένε θυμωμένα. Το χειρότερο είναι ότι το καταλαβαίνουν. Όταν σου συμβαίνει, νομίζεις ότι μπορείς να τα κάνεις όλα, αλλά μετά συνειδητοποιείς. Ένιωθα ότι θα μπορούσα να είμαι σε χίλια κομμάτια και τώρα σκέφτομαι ότι αφού μπόρεσα, το έκανα καλά, δεν το μετανιώνω. Η κόρη μου είναι φοιτήτρια στο ΕΚΠΑ στα οικονομικά και μοντέλο. Δεν θέλει να γίνει μοντέλο, αλλά θέλει να ασχοληθεί με τη μόδα που σχετίζεται με το μάρκετινγκ», εξήγησε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης