Γρηγόρης Αρναούτογλου για Δημήτρη Σταρόβα: «Πρόσφατα είπε ότι πρέπει να του δώσουν βραβείο για την πενταετή συνεργασία μας»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ο γνωστός παρουσιαστής τοποθετήθηκε σχετικά με τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά διαστήματα για τον ίδιο ο ηθοποιός Δημήτρης Σταρόβας.

«Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει είναι να μην κρίνω γρήγορα τους ανθρώπους, όσες φορές το έκανα, έπεσα έξω. Πολλές φορές ακούω πράγματα για μένα σχετικά με τις δουλειές, ότι υπήρξα παράξενος. Πρόσφατα είπε ο Δημήτρης Σταρόβας ότι πρέπει να του δώσουν βραβείο για την πενταετή συνεργασία μας», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Πήρα τηλέφωνο τον Δημήτρη Σταρόβα και του είπα να σταματήσει να το λέει»

«Το έχει πει καμιά 15αρια φορές. Τον πήρα και του είπα να σταματήσει να το λέει, γιατί δεν είναι πια η ίδια εποχή. Αυτός το λέει για πλάκα. Και μου είπε ότι έχω δίκιο», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής του «The 2Night Show».

Τέλος, σχετικά με τη δική του οπτική στο θέμα είπε: «Τα 33 χρόνια στην τηλεόραση, προσπάθησα να κάνω τον κόσμο να περάσει όσο γίνεται καλύτερα. Συνέβησαν όμως και λάθη και όταν στεναχώρησα κάποιους, ζήτησα συγγνώμη. Σαφώς και είναι δικαίωμα του καθενός να μην του αρέσω, αλλά όταν δεν σέβονται τη διάρκεια, σημαίνει ότι υπάρχει κάτι».

Τι είχε πει ο Δημήτρης Σταρόβας για τον παρουσιαστή

Ο Δημήτρης Σταρόβας, πριν λίγο καιρό, αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στην τηλεοπτική συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη Μία» της ΕΡΤ, είχε εκφράσει την άποψή του ότι οι φιλικές του σχέσεις με τον παρουσιαστή, τους επέτρεπαν να εκφράζουν ευθέως τις δυσκολίες που αντιμετώπιζαν.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει: «Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάναμε μαζί πέντε σεζόν και θα πω για πολλοστή φορά πως κάποια στιγμή πρέπει να βραβευτώ γι’ αυτό, γιατί είμαι ο μοναδικός που το έκανε. Εγώ είμαι βολική αρκούδα, προσαρμόζομαι εύκολα. Όχι από έπαρση ή σνομπισμό, αλλά δεν ασχολούμαι… Αν νιώσω ασφυκτικά κάπου, ή άβολα εντελώς, θα σηκωθώ να φύγω. Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν λέω πως μου έχει συμβεί, ή συμβαίνει παντού, αλλά είναι κάποιοι άνθρωποι που το έχουμε αυτό υποσυνείδητα».

«Τον Γρηγόρη τον ξέρω πολλά χρόνια και λέγαμε πάντα ευθέως όσα μας ενοχλούσαν. Και μετά δηλαδή, που έφυγα, τον έβλεπα στην εκπομπή και τον έπαιρνα τηλέφωνο και τον έβριζα! Τα τελευταία χρόνια, βέβαια, πρέπει να πω πως έχει βελτιωθεί πολύ, αλλά είχε μία αγωνία, όπως όλοι έχετε μια αγωνία, πως μια συνέντευξη για να είναι ωραία, πρέπει και να κάνεις γύρω στις 740 ερωτήσεις! Δηλαδή μιλάνε οι καλεσμένοι, έλεγε ο άλλος κάτι και έβλεπα το βλέμμα του Γρηγόρη. “Μάλιστα, να σε ρωτήσω κάτι άλλο”, του έλεγε και του είχα πει πως φαίνεται σε εμένα που τον ξέρω. “Δηλαδή θα σου αποκαλύψει κάποιος κάτι προσωπικό του και δεν θα το καταλάβεις;”. Γενικώς έχουμε μια μανία με την υπερβολή. Αυτό είναι κάτι που το ζούμε γενικότερα, όχι μόνο στην τηλεόραση. Σου λέει δηλαδή κάποιος κάτι και εσύ απαντάς: “Ναι, κοίταξε να δεις, θα σου πω εγώ”. Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ένας άνθρωπος θα σχολιάσει στο διαδίκτυο για το Μακεδονικό, όταν εγώ στο βίντεο μιλάω για το ανδρικό ξύρισμα».

Διαβάστε επίσης