Στάθης Σχίζας για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Θα ήμουν αφελής αν έκρινα τη σχέση μου από το τι λέει ο κόσμος»

Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις και σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις στο Survivor All Star, ενώ μίλησε επίσης, για τη δική του εμπειρία από το ριάλιτι επιβίωσης.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», δήλωσε αρχικά, πως η συμμετοχή του φέτος στο παιχνίδι, τον δυσκόλεψε πολύ ψυχολογικά.

«Πέρασα δύσκολα φέτος στο Survivor. Ειδικά ψυχολογικά. Ήταν το κλίμα, η παρέα για εμένα δεν ήταν και τόσο ευχάριστη», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Ελευθερία Ελευθερίου.

«Η Ελευθερία μου είπε κάτι για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα, αλλά δεν θα σας πω τι. Θα ήμουν αφελής αν άκουγα τι λέει ο κόσμος για τη σχέση μας», τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν έχω κάτι να λύσω με την Ελευθερία. Τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι και τελειώνει εκεί».

Όσο για την οικειοθελή του αποχώρηση κι αν τελικά, μετάνιωσε, απάντησε: «Δεν μετάνιωσα. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μετανιώσει για κάποια απόφασή μου».

Για τους συμπαίκτες του στο παιχνίδι, που έφαγαν κρυφά από τους υπόλοιπους, παραβιάζοντας έτσι τους κανόνες, δήλωσε: «Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κανέναν συμπαίκτη μου να τρώει».

Τέλος, χαρακτήρισε «κατινίστικο» τον τρόπο, με τον οποίο έχει συμπεριφερθεί μέχρι τώρα ο Μάριος Πρίαμος στο παιχνίδι, ενώ ανέφερε πως δεν θέλει να σχολιάσει τίποτα εκ μέρους της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για την Ελευθερία Ελευθερίου και τη φιλία τους. «Θα ρωτήσετε την Αλεξάνδρα πώς νιώθει, εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση για αυτήν», είπε.

Διαβάστε επίσης