Άννη Θεοχάρη: Αισθανόμουν ότι όλοι κοιτούν αν μεγάλωσε η περιφέρειά μου

H Άννη Θεοχάρη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για το body shaming που έχει δεχτεί για τα κιλά της. Η ηθοποιός της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» κι αρχικά, τόνισε πως πρέπει να σταματήσει να κρίνει ο ένας το σώμα του άλλου. «Να σταματήσουμε να έχουμε άποψη για το σώμα του αλλουνού. Εγώ έχω σταματήσει να κάνω επιβραβευτικά σχόλια, όταν κάποιος αδυνατίζει», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή, έχασα αρκετά κιλά κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πηγαίνω στη γειτονιά και σε καθημερινή βάση όλοι να μου λένε πόσο αδυνάτισα».

«Εμένα κατέληξε να μου είναι άγχος, γιατί αισθανόμουν ότι βγαίνοντας από το σπίτι υπάρχει μια νοητή μεζούρα κι όλοι κοιτούν πόσο έχει μεγαλώσει ή έχει μικρύνει η περιφέρειά μου. Αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να βγω έξω με το σώμα που έχω, γιατί θα στεναχωρηθώ με τα σχόλια», συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ επισήμανε πως όλες σχεδόν οι γυναίκες ζουν με το άγχος του τι θα φορέσουν και πώς μπορεί να αντιμετωπιστούν εξαιτίας αυτού.

Τέλος, αναφέρθηκε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». «Στην αρχή, είχα μπει για ένα επεισόδιο. Με είχε δει ο σκηνοθέτης στην “Ταράτσα του Φοίβου”, με κάλεσε για ένα guest και 4,5 χρόνια μετά είμαστε εδώ», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης