Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά την αποκάλυψη του Ατζούν για το κινητό: «Δικαιώθηκα»

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αισθάνεται επιτέλους δικαιωμένη, μετά τις αποκαλύψεις του Ατζούν Ιλίτζαλι για το τι ακριβώς βρέθηκε στο τηλέφωνο που λεγόταν ότι χρησιμοποιούσαν εκείνη και η Κατερίνα Δαλάκα.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος παραγωγός, δεν βρέθηκε καμία επικοινωνία, παρά μόνο μια παραγγελία φαγητού, για την οποία προσπαθούσαν να στείλουν χρήματα.

Η κάμερα της εκπομπής Open Weekend συνάντησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία μάλιστα, είχε κινηθεί νομικά, στέλνοντας εξώδικο στην Acun Media.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής, η παίκτρια δήλωσε: «Γελάω, ξαφνικά γελάω. Δικαιώθηκα. Η Τσολάκη ξέρει, θα τα πει όλα. Της είχα πει ότι κάποια στιγμή θα ειπωθούν αυτά που πρέπει και θα δικαιωθώ και αυτό έγινε».

Συμπλήρωσε επίσης: «Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το μόνο που έγινε είναι ότι ο ίδιος ο εργοδότης μου βγήκε και είπε την αλήθεια. Η ελληνική παραγωγή τι κάνει είναι το θέμα».

Πρόσφατα, ο Τούρκος παραγωγός αποκάλυψε για τη χρήση κινητού τηλεφώνου από τις δύο παίκτριες: «Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες, αλλά όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι».

Διαβάστε επίσης