Μιμή Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος μαζί σε κοινή παρέα – Δείτε φωτογραφία

Τέλος στην πολυετή κόντρα τους φαίνεται πως έβαλαν Μιμή Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος, αφού εθεάθησαν σε κοινή παρέα να συζητούν σε χαλαρό κλίμα.

Η εκπομπή «Πρωινό» έφερε στη δημοσιότητα στιγμιότυπο με τους δυο τους να κάθονται στον καναπέ ενός σπιτιού και να συζητούν.

«Η συνάντηση έγινε χθες το βράδυ στο σπίτι πολύ γνωστού Αθηναίου δικηγόρου. Και οι δυο τους χάρηκαν που τα βρήκαν, ήταν σε καλό κλίμα, γέλασαν κλπ… Και οι δύο δέχτηκαν να τραβηχτεί αυτή η φωτογραφία και επέλεξαν τη δική μας εκπομπή για να αποκαλύψει το ντοκουμέντο της συμφιλίωσης» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Μιμη Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος σε κοινή παρέα

Μιμη Ντενίση και Λάκης Λαζόπουλος σε κοινή παρέα

Οι πρόσφατες δηλώσεις της Ντενίση για τον Λαζόπουλο

Πριν μερικές μέρες, η Μιμή Ντενίση τοποθετήθηκε για τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου τα οποία αφορούσαν την ίδια.

Η ηθοποιός είπε:

«Είδα στα sites κάτι τρελά που γράφανε για νέα κόντρα. Εγώ, δεν έχω καμία κόντρα με τον Λάκη. Ο Λάκης κάνει σάτιρα. Εγώ, κάνω κάτι άλλο. Κάποια πράγματα που λέω και θα τα ξαναπώ γιατί τα πιστεύω, εκείνου μπορεί να του φαίνονται περίεργα. Δεν είναι αυτό το θέμα. Είναι ότι στην Ελλάδα, όπως και παντού, αν πεις κάτι θετικό, δε θα πουλήσει στα site. Αν για παράδειγμα, πω εγώ “πολύ ωραία παράσταση ο τάδε” δε θα παίξει, αν πω “αυτή η ηθοποιός ήταν χάλια”, θα παίξει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αυτό κάνει ο Λάκης Λαζόπουλος. Πιάνει τη Μιμή και λέει κάτι ψιλοαρνητικό γιατί θα παίξει. Δε νομίζω να τον ενόχλησε αυτό που είπα, ότι η Σμύρνη θα μπορούσε να έχει προταθεί για Όσκαρ, απλά βρήκε μια ευκαιρία. Γιατί να τον ενοχλήσει; Εγώ θα το ξαναπώ…. Βέβαια, εγώ δεν είπα να πάρει Όσκαρ η Σμύρνη, είπα να πάει στα Όσκαρ σαν υποψήφια της Ελλάδας…» είπε η Μιμή Ντενίση, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη ρωτά αν θέλει να μεσολαβήσει ο ίδιος ώστε να τους τα βρει.

Δεν τα έχουμε χαλασμένα με τον Λάκη. Τηλέφωνο μπορώ να τον πάρω να του πω απλά, “γεια σου τι κάνεις”. Είχαμε βρεθεί και πήγαμε και φάγαμε και όλα. Μα μια δουλειά κάνει κι αυτός. Η σάτιρα στα αρνητικά στηρίζεται. Εγώ όμως, κάνω άλλη δουλειά. Το να δίνω τίτλους ξέρεις πόσο εύκολο μου είναι; Εδώ την έχω την ατάκα να σου δώσω τίτλο.. Την κάνω αυτή τη δουλειά πάρα πολλά χρόνια… Δε θέλω να διαφημίζομαι έτσι».

Διαβάστε επίσης