Κατερίνα Καινούργιου για Νίκο Κοκλώνη: «Η αλήθεια θα λάμψει»

Το όνομα του Νίκου Κοκλώνη απασχολεί τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο παρουσιαστής ελέγχεται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η παρουσιάστρια δήλωσε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» τη στήριξή της απέναντι στον φίλο της, ενώ απάντησε και στο ερώτημα, γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην κοπή πίτας του Alpha, το οποίο πολύ συνέδεσαν με τις εξελίξεις για τον Νίκο Κοκλώνη.

«Επειδή διαβάζω διάφορα και στα σόσιαλ μίντια με τοξικότητα και χαιρεκακία, και επειδή διαβάζω και κάποια άρθρα που με στεναχωρούν. Ήταν η κοπή πίτας του Alpha και εγώ επέλεξα να μην παρευρεθώ ενώ κα ο Νίκος και όλοι μου είπαν να πάω» είπε αρχικά.

«Όταν νιώθω πώς ένας φίλος μου βάλλεται, εγώ θεωρώ ανθρώπινο σε έναν φίλο μου πραγματικό που αγαπάω, και γνωρίζω τη ψυχή του, και το πόσο κόσμο έχει ευεργετήσει, σε μία στιγμή που εγώ νιώθω περίεργα, να είμαι δίπλα στον φίλο μου. Εγώ το ανθρώπινο το βάζω πάνω από το επαγγελματικό, πάνω από όλα. Τις αξίες της ζωής τις μετράω έτσι. Εγώ τον Νίκο τον αγαπάω πάρα πολύ και είμαι σίγουρη ότι η αλήθεια θα λάμψει» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης