Η εξομολόγηση της Ελένης: Η πίεση που υπάρχει, επηρεάζει την προσωπική ζωή!Πολλά δεν τα λέμε, αλλά…

Η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τα όσα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε τη δική της εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη είπε χαρακτηριστικά: «Την καταλαβαίνω τη Ζέτα. Καταλαβαίνω τους ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια σε έναν τέτοιο χώρο που ένας που δεν είναι μέσα, δεν καταλαβαίνει απολύτως τι συμβαίνει, πώς πιέζεται ο καθένας από τη μεριά του, τι έχει να αντιμετωπίσει κάθε μέρα. Βλέπει μόνο το καλό μας κομμάτι, τη στιγμή μας που είμαστε στον αέρα»!

eleni-(4).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Η πίεση που υπάρχει στη ζωή όλων μας, που με έναν τρόπο μπορεί να επηρεάζει λίγο την προσωπική μας ζωή, το γύρω-γύρω, το οικογενειακό, τις παρέες με τους φίλους σου, λίγο τη διάθεσή σου ρε παιδί μου. Αυτό δεν φαίνεται. Γι’ αυτό λέω ότι την καταλαβαίνω. Πολλά πράγματα μπορεί να τα νιώθω, χωρίς ο άλλος να μου τα πει. Κι εγώ σε αυτόν τον χώρο είμαι. Πολλά πράγματα δεν τα λέμε, αλλά τα καταλαβαίνουμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό θέλω να πω».

eleni-(2).jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Είναι αυτό που λες ότι σε αυτή τη φάση, δεν θέλω να με ταράξει κανένας. Φαντάζομαι ότι σε τρεις μήνες από σήμερα, σε έναν χρόνο, το καλοκαίρι, να μας τα πει τελείως διαφορετικά και να είναι η ίδια σε μία άλλη φάση. Θέλει τον χρόνο και τον χώρο της. Της εύχομαι να κάνει μία σωστή επιλογή σε αυτό που θέλει θα προκύψει για την επόμενη σεζόν».

Διαβάστε επίσης