Οι σπάνιες φωτογραφίες της Δανάης Μπάρκα

Έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και σίγουρα τις πάνε θαυμάσια όλες οι αποχρώσεις. Ο λόγος για τη Δανάη Μπάρκα, η οποία πλέον έχει βρει το χρώμα που αγαπά να έχει στα μαλλιά της.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη δεν είναι φαν των μεγάλων αλλαγών αφού εδώ και χρόνια διατηρεί το ίδιο μήκος στα μαλλιά της ενώ σε ό, τι αφορά στις αποχρώσεις επιλέγει συνήθως τις καστανές άλλες φορές πιο ανοιχτό και άλλες πιο σκούρο.

Στο μακρινό παρελθόν όμως του 2013 τότε που η Δανάη ούτε καν φανταζόταν πως θα έκανε αυτή την τόσο μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία μέσα από την καθημερινή της εκπομπή, πειραματιζόταν και είχε υιοθετήσει ένα γλυκό ξανθό μελί στα μαλλιά της, που της πήγαινε εξίσου όπως το καστανό που έχει σήμερα.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως την Δανάη την προτιμάμε με τι υπέροχο γλυκό σοκολατένιο χρώμα που έχει σήμερα καθώς δείχνει φρέσκια και ανανεωμένη.

Έχει ένα πανέμορφο πρόσωπο και σίγουρα τις πάνε θαυμάσια όλες οι αποχρώσεις.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη δεν είναι φαν των μεγάλων αλλαγών αφού εδώ και χρόνια διατηρεί το ίδιο μήκος στα μαλλιά της ενώ σε ό, τι αφορά στις αποχρώσεις επιλέγει συνήθως τις καστανές άλλες φορές πιο ανοιχτό και άλλες πιο σκούρο
Στο μακρινό παρελθόν όμως του 2013 τότε που η Δανάη ούτε καν φανταζόταν πως θα έκανε αυτή την τόσο μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία μέσα από την καθημερινή της εκπομπή, πειραματιζόταν και είχε υιοθετήσει ένα γλυκό ξανθό μελί στα μαλλιά της

«Ομορφιά είναι οτιδήποτε με κάνει να χαμογελάω. Από τον εσωτερικό μου κόσμο μέχρι τη φροντίδα που θα δώσω στον εξωτερικό μου κόσμο. Ομορφιά είναι οι ωραίες μυρωδιές, ομορφιά είναι η καθαριότητα και η καθαρότητα…

Η ομορφιά είναι παντού. Κάποιες φορές ορατή αμέσως και κάποιες δυσδιάκριτη, αλλά είναι παντού», έχει πει η ίδια στο queen.gr εξηγώντας τι είναι για εκείνη η ομορφιά.

Διαβάστε επίσης