Ελένη Φουρέιρα: «Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από τη Μπάρμπαρα»

Μερικοί μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ελένη Φουρέιρα, έκανε γνωστό το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης της. Η τραγουδίστρια, η οποία σε λίγο καιρό αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Αλμπέρτο Μποτία, αποφάσισε να κρατήσει ζεστή την κοιλιά της εν μέσω «Μπάμπαρα».

Η τραγουδίστρια, μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην προσπάθεια της να μείνει έγκυος: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται. Εκεί που νιώθεις ότι θες να τα παρατήσεις, εκεί που λες δεν αντέχω να δω και άλλο αρνητικό τεστ, γίνεται ένα θαύμα. 1,5 χρόνο πάλευα, πέρασα από αποτυχημένες εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς και τελικά το μωρό ήρθε φυσικά» είχε δηλώσει στο περιοδικό «Vogue Greece».

Με μία νέα δημοσίευσή της η Ελένη Φουρέιρα μπήκε στο κλίμα των τελευταίων ημερών και δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, όπου πόζαρε με ένα κοντό ροζ μπλουζάκι, δείχνοντας τη φουσκωμένη κοιλιά της.

«Κρατάω ζεστή τη φουσκωμένη μου κοιλιά από την κακοκαιρία Μπάρμπαρα» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα.

Foureira__3_
Foureira__4_
Foureira__2_
Διαβάστε επίσης