Σε αυτή τη σειρά δεν πέρασε καλά η Πηνελόπη Πιτσούλη

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την αγαπημένη σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» στην οποία πρωταγωνιστεί, για το παράπονο από τον Αλέξανδρο Ρήγα και τη δύσκολη συνεργασία που είχε με συμπρωταγωνίστριά της στους «Στάβλους της Εριέτας Ζαΐμη»

«Στο “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” όλοι είμαστε μία οικογένεια. Μπορεί με την Κατερίνα Ζαρίφη στη σειρά να είμαστε νύφη και πεθερά, άλλα στα διαλείμματα είμαστε η Πηνελόπη και η Κατερίνα που η μία λατρεύει την άλλη. Η Κατερίνα είναι πολύ καλό παιδί. Δεν έχω πρόβλημα με τα νέα παιδιά όπως έχουν άλλοι. Έχω 2 παιδιά και 5 εγγόνια. Δεν θα μου άρεσε να μην φέρονται ωραία στα εγγόνια μου. Έχω δει να τα βάζουν με τα νέα παιδιά, να λένε “βγάλε της την ατάκα”. Η πεθερά μου ήταν ένας απεσταλμένος άγγελος επί της γης. Και εγώ έτσι είμαι με την πεθερά μου, μπορείς να ρωτήσεις τη νύφη μου», ανέφερε αρχικά η Πηνελόπη Πιτσούλη.

Για την συνεργασία της με τον Μιχάλη Ρέππα και τον ρόλο που κλήθηκε να ενσαρκώσει, σημείωσε πως, «όταν για πρώτη φορά ο Μιχάλης Ρέππας με πήρε για το “Safe sex” δέχθηκα την πρόταση με χαρά. Όταν πήρα τον ρόλο στα χέρια μου είπα “δεν μπορεί, είναι μία… της Αθήνας”. Ξαναπήρα τηλέφωνο τον Μιχάλη Ρέππα και μου είπε “ναι την πόρνη θα κάνεις. Δεν θέλω μία πόρνη εκ προοιμίου, θέλω μία που να την κάνει. Δεν θέλω κάνω ίδια πράγματα στο θέατρο και στην τηλεόραση».

Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου για την Πηνελόπη Πιτσούλη; «Με τον άντρα μου κλείσαμε 57 χρονιά κοινής πορείας. Δεν υπάρχει μυστικό επιτυχίας σε μία σχέση. Το μυστικό είναι να είστε φίλοι, να τα λέτε όλα και να υπάρχει σεβασμός. Αν υπέκυπτα ποτέ σε κάποιο φλερτ θα το έλεγα στον Γιώργο. Δεν βάζω για τον Γιώργο το χέρι μου στη φωτιά. Όποια γυναίκα λέει ”ο δικός μου άντρας ποτέ”, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μία γκομενίτσα από πίσω και να λέει ”την ηλίθια…”. Ο Γιώργος είναι ο καλύτερος πατέρας και σύζυγος άλλα ο άνθρωπος είναι μονάδα και κάνει ότι γουστάρει», τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης