Πουλάει την έπαυλη της στο Μπελ Ερ η Τζένιφερ Λόπεζ

Η Τζένιφερ Λόπεζ αναμένεται να πουλήσει την υπερπολυτελή της έπαυλη στο Μπελ Έρ της Καλιφόρνια για… 42.500.000 δολάρια.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπου, που επικαλείται πληροφορίες από την εταιρεία που έχει αναλάβει την πώληση, το «σπάνιο και εξαιρετικό» σπίτι βρίσκεται σε μία έκταση οκτώ στρεμμάτων γης και αρχικά σχεδιάστηκε από τον εμβληματικό αρχιτέκτονα Σάμιουελ Μαρξ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η τραγουδίστρια αγόρασε το εντυπωσιακό ακίνητο το 2016 από την ηθοποιό Σίλα Γουόρντ, ενώ η ανακαίνιση που ακολούθησε κόστισε στη Λόπεζ 28 εκατ. δολάρια.

Η έπαυλη με την ιδιαίτερη διακόσμηση σε στυλ γαλλικής εξοχής με πέτρα και ξύλο περιλαμβάνει εννέα υπνοδωμάτια, κουζίνα με ενσωματωμένο χώρο πρωινού, δωμάτιο παιχνιδιών, βιβλιοθήκη, δωμάτιο μασάζ, έναν ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο και μια αίθουσα κινηματογράφου 30 θέσεων.

Η κατοικία είναι ιδιαίτερα φωτεινή και επιτρέπει από κάθε σημείο έχει πρόσβαση στην εντυπωσιακή θέα της γύρω περιοχής. Επίσης, υπάρχει ένα δεύτερο ακίνητο για τους επισκέπτες, πισίνα, βιολογικός λαχανόκηπος, λίμνη με αμμώδη παραλία, υπαίθριο αμφιθέατρο 100 ατόμων και μονοπάτια για πεζοπορία.

Διαβάστε επίσης