Η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε για τη γέννηση του γιου της πριν 32 χρόνια

Η Ταμίλα Κουλίεβα έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην καριέρα της στην υποκριτική, αλλά και τη γέννηση του γιου της στο σπίτι της, πριν από 32 χρόνια.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και αρχικά, αναφέρθηκε στις βραβεύσεις που έχει λάβει κατά τη διάρκεια της πορείας της στην υποκριτική.

«Έχω λάβει το χρυσό μετάλλιο της Unesco για τις τέχνες, τον λόγο και τις επιστήμες που σχετίζεται με την προσφορά μου στον χώρο της διδασκαλίας, στην οποία αφοσιώθηκα πριν από περίπου 20 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά.

Αποκάλυψε μάλιστα, γνωστά ονόματα από τον χώρο της υποκριτικής, που υπήρξαν μαθητές της. «Πολλοί από τους μαθητές μου έχουν γίνει ευρύτερα γνωστοί. Ο Γιάννης Στάνκογλου, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Μαρίνα Καλογήρου, ο Αντώνης Καρυστινός και η Βίκυ Σταυροπούλου», δήλωσε.

Η ηθοποιός μίλησε στη συνέχεια, για τις ταινίες που έχει συμμετάσχει. «Η αλήθεια είναι ότι όλες οι ταινίες που έχω κάνει, έχουν διακριθεί στο εξωτερικό σε διάφορα φεστιβάλ. Το τελευταίο ήταν η διάκριση της ταινίας “Ο Ράφτης”. Παίχτηκε σε Ασία και Ευρώπη. Έφτασε στα ιαπωνικά Όσκαρ και είχε σταθεί μαζί με μεγάλες χολιγουντιανές ταινίες, όπως ο Τζέιμς Μποντ. Και φυσικά, το “Σμύρνη μου αγαπημένη” που παίζεται στην Αμερική», δήλωσε.

«Η δουλειά-σταθμός για μένα στην τηλεόραση ήταν το “Η ζωή που δεν έζησα”. Πολύ πρωτόγνωρο και δύσκολο να αντιμετωπίζω τη δημοσιότητα και να προσεγγίζω την ηρωίδα. Τον γιο μου τον έκανε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, είχαμε μόνο δύο χρόνια διαφορά. Τότε διάβαζα πολύ Φρόυντ, ένα ολόκληρο βιβλίο που μιλάει για τη σχέση μάνας-γιου», συμπλήρωσε.

Τέλος, μίλησε για τη γέννηση του γιου της πριν από 32 χρόνια, μέσα στο σπίτι της και συγκεκριμένα, στο νερό, πράγμα που σίγουρα δεν ήταν διαδεδομένο στο ευρύ κοινό την εποχή εκείνη.

«Η μητρότητα παραμένει το σημαντικότερο γεγονός στη ζωή μου. Την ώρα της γέννησης του παιδιού ήμασταν οι δυο μας με τον σύζυγό μου, επομένως φέραμε το παιδί μαζί στον κόσμο. Ο Στέφανος γεννήθηκε στο σπίτι, στο νερό και φανταστείτε ότι αυτό έγινε 32 χρόνια πριν. Ήταν πολύ πρωτοποριακό κι έχει διαμορφώσει τις σχέσεις μας με το παιδί, μας έχει χαράξει», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης