Γι’ αυτό δε μίλησε ποτέ η Σοφία Αρβανίτη για τη σχέση της με το Μιχάλη Ρακιντζή

Η Σοφία Αρβανίτη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στον λόγο που δεν μίλησε ποτέ για τη σχέση της με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» κι αρχικά, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με την στιχουργική και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτή ο Μιχάλης Ρακιντζής.

«Όταν είσαι ερωτευμένη, σου δίνει ιδέες να γράψεις. Κι εμένα με έναν τρόπο, ο Μιχάλης Ρακιντζής μου επέβαλε να ασχοληθώ με τον στίχο. Και μου λέει “δεν θέλω να μπαινοβγαίνει κόσμος, θα κάτσεις να στρωθείς να γράψεις και θα σου γράψω κι εγώ”. Ανέπτυξα αυτό το συναισθηματικό κομμάτι, γιατί έπρεπε να εμπνευστείς για να γράψεις», είπε χαρακτηριστικά.

«Τα τραγούδια ήταν ερωτικά ποπ και νομίζω ότι μου πήγαινε», συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή κι εξήγησε τους λόγους που δεν μίλησε ποτέ δημόσια για αυτή.

«Νομίζω έχει περισσότερη μαγεία να μην ξέρεις τι κάνει ο άλλος στην ερωτική του ζωή. Ακόμα το κρατώ και σε όλα αυτά τα χρόνια, σε πολύ λίγες περιπτώσεις έμαθαν οι δημοσιογράφοι με ποιον είμαι και σε πολλές περιπτώσεις δεν ανακάλυψαν τίποτα. Το προστάτευσα πολύ και δεν το έμαθαν ποτέ. Μου αρέσει να απασχολώ με τη δουλειά μου», εξήγησε η Σοφία Αρβανίτη.

Τέλος, αναφέρθηκε στους παπαράτσι και σε μία σχέση που είχε με έναν αθλητή, την οποία και προστάτευσε τελικά.

«Μετά το 1992, που είχε αναπτυχθεί πολύ η τηλεόραση κι ήταν η εποχή των παπαράτσι, είχα δει κάποιον και στο σπίτι που ήμουν. Μαζευτήκαμε και το προστάτευσα τότε αυτό που είχα. Ήταν αθλητής κι είχαν περιορισμούς τότε από τους προπονητές. Θα του έβαζαν κω**χερο. Δεν το έμαθαν ποτέ τελικά», δήλωσε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης