Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Εκνευρισμένη με την Αλίσα Μιλάνο – Καλεί το κοινό να ελέγξει αν η σταρ είναι καλά

H Μπρίτνεϊ Σπίαρς πήρε τη ζωή της πίσω μετά από 13 χρόνια υποχρεωτικής κηδεμονίας, όμως φαίνεται πως έχει ξεκινήσει να έχει «αντιπάλους».

Η συμπεριφορά της ποπ σταρ στα social media έχει ανησυχήσει το κοινό της, καθώς η τραγουδίστρια γράφει ορισμένα ακατάληπτα κείμενα, σβήνει τις αναρτήσεις της, αλλάζει το όνομά της και δεν διστάζει να εμφανιστεί ακόμα και γυμνή σε βίντεο και φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Πρόσφατα, κάποιοι θαυμαστές της μάλιστα, κάλεσαν την αστυνομία, προκειμένου να ελέγξει αν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι καλά. Το περιστατικό ακολουθεί τις αλλοπρόσαλλες αναρτήσεις της στο Instagram, που οδήγησαν το κοινό της να εκφράσει την ανησυχία του για την ψυχική, αλλά και σωματική της υγεία. Αν και δεν ήταν η πρώτη φορά που η Σπίαρς απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram, όμως πολλοί θεωρούν πως η κατάσταση έχει πλέον ξεφύγει και η τραγουδίστρια χρειάζεται παρακολούθηση από κάποιο ειδικό.

Λίγες ημέρες αργότερα, όμως, και η Αλίσα Μιλάνο προτρέπει το κοινό να «τσεκάρει» την κατάσταση που βρίσκεται η ποπ σταρ. Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, στην οποία έγραψε: «Παρακαλώ, κάποιος να πάει και να τσεκάρει την Μπρίτνεϊ Σπίαρς».

Σε αυτό εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τους ανθρώπους που ασχολούνται με τις ζωές των άλλων και προσπαθούν να χαλάσουν την ευημερία τους.

«Με στενοχωρεί να βλέπω πράγματα για εμένα από ανθρώπους που δεν με γνωρίζουν. Αυτό σίγορα μοιάζει με μια μορφή εκφοβισμού», γράφει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, πάνω από ένα screenshot με την ανάρτηση της Αλίσα Μιλάνο.

«Κυρίες, υποτίθεται ότι πρέπει να βοηθάμε η μία την άλλη, όχι να την τραβάμε προς τα κάτω!!», συνεχίζει στη δημοσίευσή της η σταρ.

Δείτε το story της:

britney
Διαβάστε επίσης