Οι ρομαντικές πόζες της Σοφίας Αλιμπέρτη στο Παρίσι (pics)

Στο υπέροχο και πάντα ρομαντικό Παρίσι έκανε μια σύντομη απόδραση η Σοφία Αλιμπέρτη και μάλιστα στις φωτογραφίες που ανέβασε δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και ηθοποιός η οποία είναι ενεργή στα social media, προσφάτως ανέβασε στιγμιότυπα από αυτό το ταξίδι της στην πόλη του Φωτός, δείχνοντας να απολαμβάνει κάθε στιγμή της.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Μπο: Νιώθω προδομένος. Μου έστειλε μήνυμα, δεν υπάρχει λόγος να συναντηθώ με την Καρολίνα
Φορώντας μακρύ χοντρό μπουφάν, σκούφο και γάντια για να αντιμετωπίσει το κρύο που επικρατεί στη γαλλική πρωτεύουσα, η Σοφία Αλιμπέρτη πόζαρε για τον φακό του κινητού φίλων με τους οποίους ταξίδεψε μέχρι εκεί.

Έχοντας αποκτήσει τη δική της επιχείρηση στον χώρο της εστίασης την οποία και διατηρεί στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί, όταν τελειώνει η τουριστική σεζόν αναχωρεί για Αθήνα και εγκαθίσταται για μερικούς μήνες μέχρι να έρθει και πάλι το καλοκαίρι για να ξεκινήσει και πάλι τη δουλειά.

Στο μεταξύ και εφόσον είναι ελεύθερη υποχρεώσεων, η Σοφία Αλιμπέρτη κοιτάει να περνάει τον χρόνο της εποικοδομητικά και κυρίως με κάτι που της αρέσει πάρα πολύ, τα ταξίδια.

Γι’ αυτό και βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα, όπου και έδειξε να περνάει υπέροχα. Δείτε φωτογραφίες που ανέβασε:

Διαβάστε επίσης