Δανάη Μιχαλάκη: «Ξύπνησε κάποιος και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυος…»

H Δανάη Μιχαλάκη μίλησε για τον λόγο που αποφάσισαν με τον Γιώργο Παπαγεωργίου να παντρευτούν παρά το νεαρό της ηλικίας του ενώ ξέσπασε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Παντρεύτηκες σε μικρή ηλικία σε μια εποχή κατά την οποία πολλά ζευγάρια επιλέγουν απλώς να συζήσουν ή να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης. Τι σήμαινε για σας αυτό το βήμα;

«Αυτό που θέλαμε κυρίως ήταν να γιορτάσουμε την αγάπη μας με δικούς μας ανθρώπους. Για αυτό επιλέξαμε τον πολιτικό γάμο και γι’ αυτό τον πραγματοποιήσαμε σε πολύ κλειστό κύκλο, με συγγενείς και ανθρώπους που αγαπάμε πολύ. Στην ουσία, θέλαμε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά ο ένας στον άλλο και να κάνουμε ένα πάρτι με όλους τους δικούς μας ανθρώπους».

Πιστεύεις πως οι φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία, ότι είσαι έγκυος, προκύπτουν από το ότι έχετε παντρευτεί και πως ενδεχομένως δεν θα κυκλοφορούσαν αν ήσαστε απλώς σε σχέση;

«Ισως ακουστώ αυστηρή, αλλά νομίζω πως έχει δημιουργηθεί μια νέα μόδα. Έχει χαθεί κάπως η έννοια της δημοσιογραφίας τα τελευταία χρόνια. Έχουμε μπει στην εποχή του «τι τίτλο να βάλω για να πάρω κλικ στο σύνδεσμο». Ξύπνησε κάποιος, και αποφάσισε να γράψει ότι η Δανάη είναι έγκυός… Δεν θεωρώ πως η προσωπική μου ζωή είναι στο πλαίσιο της δουλειάς μου. Αν γραφτεί κάτι που με προσβάλλει, θα δώσω σημασία. Αν όμως πρόκειται για κάτι που δεν ισχύει και απλώς με πειράζει επιφανειακά, χωρίς να με νοιάζει ουσιαστικά, δεν με αγγίζει καν».

Φαντάζομαι όμως πως όταν είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και που σε αγαπά, κάπου υπάρχει η σκέψη για οικογένεια

«Σίγουρα υπάρχει στο μυαλό μας, αλλά όπως και όταν το θέλουμε εμείς και χωρίς να είμαστε υποχρεωμένοι να μιλήσουμε δημόσια για αυτό.», λέει η ηθοποιός στο Hello.

Διαβάστε επίσης