Η Αγγελική Νικολούλη γυρνάει 18 χρόνια πίσω

Μετά από εορταστικές διακοπές διαρκείας το «Φως στο Τούνελ» επιστρέφει με την Αγγελική Νικολούλη να κάνει rewind 18 χρόνια πριν στην Βέροια σε μία υπόθεση που με την δική της έρευνα και βοήθεια, εξυχνιάστηκε. Ένα μικρό πλάνο στο νέο τρέιλερ της εκπομπής, πρόδωσε το θέμα της.

Επιστροφή στην υπόθεση της δολοφονίας της Κικής Κούσογλου, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της Δάνη Μουρατίδη το 2005. Με τα στοιχεία που τότε είχε προσκομίσει η Αγγελική Νικολούλη είχαν οδηγηθεί οι αρχές στη σύλληψή του. Ο ίδιος όμως έχει πλέον αποφυλακιστεί.

Η 20χρονη Κική Κούσογλου (σ.σ η καλλονή της Βέροιας όπως την αποκαλούσαν οι εφημερίδες της εποχής), εξαφανίστηκε ξαφνικά ένα βράδυ από το σπίτι του συντρόφου της Δάνη Μουρατίδη, ο οποίος επί 20 μέρες την αναζητούσε δημόσια μαζί με την οικογένειά της.

Έκανε όμως το λάθος, που έκαναν και άλλοι 3 δολοφόνοι στα 28 χρόνια της τηλεοπτικής καριέρας της δημοσιογράφου, οι οποίοι αναζητούσαν τα θύματά τους μέσω του «Φως στο Τούνελ»: Να απευθυνθούν στην ίδια την Αγγελική Νικολούλη για βοήθεια. Η δημοσιογράφος συνέθεσε τα στοιχεία του παζλ και κινητοποίησε τις αρχές για να βρεθεί το θύμα και να ομολογήσει ο δολοφόνος.

Αποκλειστικό: Τι λέει η μητέρα της Κικής Κούσογλου στην είδηση ότι ο δολοφόνος αποφυλακίστηκε
Αυτή την υπόθεση θα θυμηθεί ξανά η δημοσιογράφος στην πρώτη εκπομπή του 2023, αύριο Παρασκευή 27/1 στις 23.20 το βράδυ. Και με ένα μικρό σημάδι στο τρέιλερ με μία φωτογραφία του ζευγαριού, μας έδειξε τις προθέσεις της.

Δεν θα κάνει μόνο ένα recap της πολύκροτης υπόθεσης, αλλά θα μιλήσει και με την οικογένεια Κούσογλου για να έχει τις πρώτες αντιδράσεις για την αποφυλάκιση του ενόχου και την πιθανότητα να επιστρέψει στη Βέροια, αν και προς το παρόν, ζει στο εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης