Ναταλία Γερμανού και Alpha συνεχίζουν μαζί!

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε ο Alpha την χθεσινή ημέρα.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια θα συνεχίσει να κρατάει συντροφιά με τους τηλεθεατές του «Καλύτερα δε γίνεται» και την επόμενη σεζόν, αφού πλέον το μεσημεριανό ραντεβού τους έχει γίνει συνήθεια.

Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha

«O Alpha ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ναταλία Γερμανού. Η Ναταλία Γερμανού είναι η αδιαμφισβήτητη πρωταγωνίστρια της μεσημεριανής ζώνης του Σαββατοκύριακου. Η αφοπλιστική της αμεσότητα, η διεισδυτική της ματιά πάνω στα γεγονότα, ο καίριος σχολιασμός της, ο δημόσιος λόγος της, οι σχέσεις που δημιουργεί και οι ιδιαίτερες ποιότητες που διαθέτει θα συνεχίσουν να κάνουν τη διαφορά μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Γιατί… μόνο με τη Ναταλία… ”Καλύτερα δε γίνεται”»!

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του Alpha, η Ναταλία Γερμανού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τους συνεργάτες της από το 2010, όταν ξεκίνησε το «Μεσ’ την καλή χαρά», και μία από το 2023 με την ομάδα που έχει στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη συγκίνησή της που συνεχίζει την πορεία της στον Alpha και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της.

Διαβάστε επίσης