Η Φαίη Σκορδά ξεκαθάρισε για τη φυγή Νομικού από το «Πρωινό Μας»

Για τη λήξη της συνεργασίας με τον Βασίλη Νομικό, αναφέρθηκε χθες στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» η Φαίη Σκορδά.

Ο δημοσιογράφος, όπως έγινε γνωστό στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, αποχώρησε από την εκπομπή του ΣΚΑΪ, μετά από περίπου δυο μήνες συνεργασίας.

Όπως τόνισε η Φαίη Σκορδά, η λύση της συνεργασίας τους έγινε σε πολύ καλό κλίμα, προσθέτοντας πως η πόρτα της εκπομπής θα είναι πάντα ανοιχτή, αν θελήσει να επιστρέψει.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε:

«Πριν ξεκινήσουμε, θέλω να στείλω την αγάπη μου, ένα φιλί και μια ζεστή αγκαλιά στον Βασίλη Νομικό. Την Παρασκευή ήταν η τελευταία μέρα που ήταν μαζί μας ο Βασίλης. Ήρθε, μας χαιρέτησε. Ήταν μια δική του σκέψη και απόφαση, οριστική, να μην συνεχίσει.

Ήμασταν μαζί για δυο μήνες. Μια εξαιρετική συνεργασία. Από κοινού λοιπόν αποφασίσαμε να μη συνεχιστεί. Θέλω να πω όμως ότι ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, εξαιρετικός συνεργάτης, κύριος, εγώ τώρα είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω καλύτερα.

Και να πω ότι η πόρτα του “Πρωινού μας” είναι πάντα ανοιχτή γι΄ αυτόν και τον περιμένει μια θέση. Ήρθε την Παρασκευή, δεν τον είδατε εσείς τηλεοπτικά, ήταν μαζί μας πίσω από τις κάμερες μετά το τέλος της εκπομπής και τα είπαμε καλύτερα και αποχαιρετηθήκαμε σε πολύ καλό κλίμα».

Διαβάστε επίσης