Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάτιας Ζυγούλη (pic)

Καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος και της εκπομπής «Τετ α τετ» ήταν η Κάτια Ζυγούλη το απόγευμα της Κυριακής (15/01). Το μοντέλο-παρουσιάστρια έκανε δυναμικό comeback μιας και αποφεύγει να δίνει συχνά συνεντεύξεις.

Το μοντέλο που μεσουρανούσε στα 90’s έχει αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια που δημιούργησε με τον Σάκη Ρουβά, με τα 4 παιδιά της να αποτελούν την no1 προτεραιότητά της.

Άκρως ανανεωμένη και λαμπερή, η Κάτια Ζυγούλη εμφανίστηκε με νέο hair look που αναδεικνύει πλήρως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

Η 44χρονη άλλαξε τα καστανά μαλλιά της και έχει πλέον μελί ξανθό χρώμα, με την ρίζα να είναι αρκετά πιο ανοιχτή συγκριτικά με τις άκρες. Η νέα της απόχρωση είναι αρκετά εντυπωσιακή και αποτελεί πρόταση για τις ανοιχτόχρωμες γυναίκες.

https://www.instagram.com/p/CncTDiVPYJH/?utm_source=ig_embed&ig_rid=36b15838-dd1f-4837-b9ff-5bd5a046bba6

Το μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την οικογένεια της όταν ξέσπασε η πυρκαγιά στο Μάτι, κοντά στο σπίτι όπου διαμένουν τα τελευταία χρόνια. Η οικογένεια Ρουβά-Ζυγούλη κατοικεί στον Νέο Βουτζά και δεν θα ξεχάσει ποτέ τις τραγικές εικόνες από την περιοχή.

«Εκείνη την ημέρα ήταν τόσο μεγάλος ο κίνδυνος, τόσο άσχημες οι συνθήκες που επικρατούσαν και εμείς βρισκόμασταν μακριά από το σπίτι και το ένα παιδί, το οποίο ήταν μωρό, γιατί βρισκόμασταν στην Κέρκυρα. Δεν ξέραμε εάν καίγεται το σπίτι, δεν ξέραμε εάν ο πατέρα μου την γλίτωσε ή δεν την γλίτωσε. Ήμασταν τόσο ανήμποροι που απλά καθόμασταν παγωμένοι, αμίλητοι γιατί δεν θέλαμε να προκαλέσουμε πανικό στα μικρότερα τρία παιδιά που ήταν μαζί μας», ανέφερε η Κάτια Ζυγούλη.

Διαβάστε επίσης