Αλέξανδρος Πασχαλάκης: Το πρώτο σχόλιο μετά τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου

O Αλέξανδρος Πασχαλάκης και η Ειρήνη Παπαδόπουλου έδωσαν οριστικό τέλος στην τετράχρονη σχέση τους, με την τραγουδίστρια να αφαιρεί τις κοινές τους φωτογραφίες από τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η απουσία των αναρτήσεων από το ζευγάρι κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων πυροδότησαν τις φήμες. Η είδηση έγινε γνωστή από τον Κωστή Ραπτόπουλο, ο οποίος ανέφερε ότι ο χωρισμός τους ήταν ήρεμος και ο λόγος που έδωσαν τέλος ήταν η ζήλια της τραγουδίστριας.

«Θα έδωσε κανένα δικαίωμα και αυτός» είπε, ενώ αποκάλυψε πως σε συνομιλία που είχε μαζί του, ο Έλληνας τερματοφύλακας του είπε πως μέχρι τον Μάιο θα ασχολείται μόνο με τον Ολυμπιακό για να σηκώσει το πρωτάθλημα.

«Το πιστεύω και θέλω να ανεβάσω τους συμπαίκτες μου. Θα είναι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα. Πάνω και από αυτό που πήραμε με τον ΠΑΟΚ. Σιγά τις άλλες ομαδες» είπε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης σύμφωνα με τον Ραπτόπουλο.

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, έκανε μία ανάρτηση και τοποθετήθηκε σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες.

«Συνεντεύξεις δεν δίνω γενικότερα. Στο μέλλον εάν θέλω να πω κάτι θα το μάθετε από μένα.. Σεβόμαστε λίγο τις γυναίκες… Υ.Γ Μόνος στόχος πρωτάθλημα και κύπελλο. Τα λέμε τον Μάιο».

Δείτε την ανάρτηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης