Η αποκάλυψη της Ευθαλίας Παπακώστα για το αν έχει δεχθεί παρενόχληση (pics)

Η Ευθαλία Παπακώστα μίλησε για όλους και για όλα στο περιοδικό ΟΚ. Η νεαρή ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία φέτος υποδύεται την Όλγα στο «Μαύρο Ρόδο» μίλησε για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά και αποκάλυψε τη δύσκολη θέση, στην οποία έχει βρεθεί στο παρελθόν κατά τη διάρκεια ενός δοκιμαστικού.

Μιλώντας για τη συμμετοχή της στο «Μαύρο Ρόδο» ανέφερε: «Είναι η ίδια εταιρεία παραγωγής με τον Σασμό. Είχαμε μία άψογη συνεργασία, θέλαμε και οι δύο πλευρές να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και με σκέφτηκαν για αυτόν τον ρόλο, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη. Η αλήθεια είναι όμως πως έχω δυσκολευτεί αρκετά με την Όλγα, άργησα λίγο να τη βρω και να την καταλάβω».

https://www.instagram.com/p/Cm1PE4kMz6F/

Για τον ρόλο της, είπε: «Η Όλγα είναι κακιά και εγώ δεν είχα καταλάβει γιατί, δεν ήθελα να βγαίνει μονόπλευρη και, για να είμαι ειλικρινής, νομίζω πως τώρα την έχω καταλάβει πιο ολοκληρωμένα. Μου πήρε λίγο καιρό. Στην αρχή τη δούλευα με μια φυσικότητα και το ένστικτό μου, τώρα πλέον έχω αρκετά στοιχεία για τον ρόλο που υποδύομαι και πώς αντιμετωπίζει τις καταστάσεις».

Στη συνέχεια της συνέντευξής της η Ευθαλία Παπακώστα ρωτήθηκε πώς θα αντιδρούσε, εάν ένας σκηνοθέτης της ζητούσε να κάνει γυμνό: «Δεν έχω μεγάλη συμπάθεια στο γυμνό, να σου πω την αλήθεια. Πρέπει να υπάρχει κάποιος πολύ συγκεκριμένος λόγος για να το κάνω και να νιώθω ασφάλεια με τον σκηνοθέτη. Η μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετωπίζω γενικά είναι πως με κάθε καινούριο ρόλο νιώθω σαν να ξεκινάω από την αρχή. Είναι σαν να έχω μηδέν εμπειρία και αποτελεί για μένα ένα στοίχημα από την αρχή».

https://www.instagram.com/p/CmuRDeiss_F/

Μιλώντας για το αν έχει δεχτεί κάποιου είδους παρενόχληση απάντησε: «Γύρω στα 18-19 βίωσα κάποιες καταστάσεις που με έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση. Σε οντισιόν, για παράδειγμα, έχει τύχει να μου ζητάνε να κάνω πράγματα που δεν θα έπρεπε, φυσικά και δεν τα έκανα, αλλά δυστυχώς τότε λόγω ηλικίας δεν είχα τα εφόδια για να δω καθαρά τις καταστάσεις και να αμυνθώ όπως θα ήθελα. Πια έχω οχυρωθεί πολύ καλά και αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα απαντήσω πολύ επιθετικά. Θα έκανα καταγγελία, κάτι που δεν έκανα τότε, για να μην ξαναζήσει κάποια ανάρμοστη συμπεριφορά άλλη κοπέλα από το ίδιο πρόσωπο».

Για το πώς διαχειρίστηκε τότε, το παραπάνω περιστατικό η Ευθαλία Παπακώστα σημείωσε: «Αισθάνομαι πως τραυματίστηκα από τέτοιες συμπεριφορές και περίεργα βλέμματα. Προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι και να το κρατάω μόνο για εμένα και δεν ήθελα να το μοιράζομαι με άλλους. Ευτυχώς πια είμαστε πολύ ευαίσθητοι με αυτά τα θέματα, αλλά ακόμη και σήμερα κάποιοι έχουν την πρόθεση αυτή».

Διαβάστε επίσης