Η… ζηλιάρα Χριστίνα Παπά

Η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη συντροφικότητα, τη μοναξιά αλλά και τη ζήλια σε προηγούμενες της σχέσεις. Η ηθοποιός μάλιστα παραδέχτηκε πως νιώθει καλύτερα να είναι μόνη της γιατί ο έρωτας είναι μια τρέλα.

Αναφορικά με το αν της λείπει κάποιος σύντροφος από την προσωπική της ζωή: «Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει αλλά είναι και στιγμές που νιώθω ότι είμαι πολύ καλά. Εγώ έχω μάθει να δουλεύω μόνη μου, να στέκομαι στα πόδια μόνη μου, να κοιμάμαι ότι ώρα θέλω, να ξυπνάω ότι ώρα θέλω. Δυστυχώς όταν είσαι σε μια σχέση κάνεις συμβιβασμούς. Επιπλέον δουλεύω τόσο πολύ που δεν υπάρχει χρόνος για μια νέα σχέση».

https://www.instagram.com/p/CnEs5dLN_CO/

Σχολιάζοντας τη δήλωσή της ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι και «Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους μου για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα».

Η Χριστίνα Παππά τόνισε και όλα όσα κάνει όταν ζηλεύει κάποιον σύντροφό της: «Η Χριστίνα Παππά όταν ζηλεύει μπορεί να κάνει τα πάντα, φέρνει τα πάνω κάτω. Γι’ αυτό λέω καλύτερα μόνη μου πλέον γιατί ο έρωτας είναι και τρέλα. Μικρή είμαι ακόμα, μέχρι να μεγαλώσω. Έχω παρακολουθήσει, έχω ψάξει κινητό. Έχω μια αλάνθαστη διαίσθηση και όσες φορές έχει γίνει κάτι, έχει γίνει από διαίσθηση. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι τρελή, αλλά όσες φορές το ένιωθα όντως συνέβαιναν πράγματα».

Διαβάστε επίσης