Η συμβίωση της Μαρίσσας Τριανταφυλλίδου με τον πόνο

Συγκλόνισε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου στην εκπομπή «Studio 4» της ΕΡΤ. Η ταλαντούχα ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στον ρόλο της Σοφίας στη σειρά «Maestro», αναφέρθηκε στις συνέπειες που είχε στην καθημερινότητά της το ατύχημά της πριν από 12 χρόνια στο θέατρο.

«Συνέβη το 2010. Έπεσα από ύψος 4-4μιση μέτρων στο διάλειμμα μιας πρόβας. Έζησα από θαύμα. Είχα ένα συντριπτικό κάταγμα, διαλύθηκε ο πρώτος οσφυϊκός, μπήκε στον νωτιαίο μυελό και είχα παραλύσει. Είχα καταφέρει σε κάποια φάση να περπατάω χωρίς να νιώθω τα πόδια μου. Η αλήθεια είναι ότι πολύ γρήγορα μπόρεσα να σταθώ αλλά δεν είχα την αίσθηση, φορούσα κηδεμόνα», είπε η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου που γεννήθηκε στην Τασκένδη και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία επτά ετών.

«Το να επανέλθεις είναι πολύ σχετικό. Πολλοί άνθρωποι εμπίπτουμε στο σύνδρομο του χρόνιου πόνου. Πονάω 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες τη βδομάδα. Έχω μάθει να ζω με τον πόνο. Μου λένε ότι έτσι θα πάει. Αν δεν κάνω φυσικοθεραπεία δεν τη βγάζω. Πρόσφατα πέρασα μία περίοδο πένθους. Άρχισα να δυσκολεύομαι πάρα πολύ ψυχολογικά, γιατί πίστευα ότι κάποια στιγμή θα είμαι όπως ήμουν πριν. Τι σημαίνει όμως αυτό; Εδώ δεν είμαστε οι ίδιοι άνθρωποι με αυτό που ήμασταν πριν 1 λεπτό», πρόσθεσε η Τριανταφυλλίδου.

Διαβάστε επίσης