Η τριλογία της Αγγελικής Χατζηαναστασίου – Αγγελίδη (fotos)

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται η Αγγελική Χατζηαναστασίου – Αγγελίδη και ετοιμάζεται για την τριλογία των εκθέσεών της. Η Ελληνίδα ζωγράφος έχει αποτυπώσει τις μεγάλες στιγμές της ευρωπαϊκής ιστορίας,  επίσης δίνει «Ερμηνείες» στην κορεατική κουλτούρα και, τέλος, εμπνέεται από τη φύση. Με αφετηρία της τη δημιουργία του κόσμου. Πρόκειται για μία καθολική αναγνώριση του ταλέντου που διαθέτει η Αγγελική. Κυρίως, όμως, επιβραβεύεται η αφοσίωσή της στην ύψιστη τέχνη της ζωγραφικής και διαρκής διεύρυνση του ορίζοντά της. Γι’ αυτό και στις Βρυξέλλες γκρεμίζουν τείχη, για να παρουσιάσει την τριλογία της.

«Βρυξέλλες

Η χρονιά μου ξεκινάει με μια τριλογία ατομικών εκθέσεων στις Βρυξέλλες, αλληλένδετων μεταξύ τους!

  –Στις 31/1/23 ,το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο φιλοξενεί την 4η ατομική μου έκθεση με τίτλο “EUROPA” και η οποία αποτελείται από 8 limited edition έργα, εμπνευσμένα από μεγάλες στιγμές της ιστορίας της Ευρώπης!

   – Στις 6/2/23 η Commission φιλοξενεί στο κτήριο European Commission Covent Garden,την αναδρομική έκθεση με τίτλο «εν αρχήν ην…», με έργα εμπνευσμένα από την φύση και την δημιουργία του κόσμου!

  –Στις 7/2/23, η τιμή μεγάλη για εμένα, διότι για πρώτη φορά ανοίγει τις πόρτες του σε καλλιτέχνη το European External Action Service (Το κτήριο της εξωτερικής πολιτικής του κόσμου), όπου εκεί θα παρουσιάσω την επίσης αναδρομική έκθεση με τίτλο «Ερμηνείες» και η οποία αποτελείται από έργα εμπνευσμένα από θρύλους και παραδόσεις της κορεατικής κουλτούρας!

Τρεις ατομικές εκθέσεις:

EUROPA

ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΗΝ..

ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ», έγραψε η κορυφαία εικαστικός στα social media ως προαναγγελία των εκθέσεών της. Με τον Στέλιο Αγγελίδη να καμαρώνει δικαιολογημένα για την τεράστια επιτυχία της συζύγου του.

Διαβάστε επίσης