Με καρκίνο στον λαιμό και το στήθος διαγνώστηκε η Ναβρατίλοβα

Μια από τις πιο εμβληματικές παίκτριες στην ιστορία του τένις, η 66χρονη Αμερικανίδα, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα δίνει (ξανά) μάχη για τη ζωή της γιατί διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό και στο στήθος της.

Η 66χρονη Αμερικανίδα πρώην τενίστρια, Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, μια θρύλος του τένις με 18 κερδισμένα Grand Slam η οποία άφησε το «σημάδι» της ειδικά στο τουρνουά του Wimbledon, προχώρησε στην αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο στον λαιμό σε πρώιμο στάδιο.

Η Ναβρατίλοβα έκανε εξετάσεις στον λαιμό της και κατά τον έλεγχό της διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα και στο στήθος της. Το 2010 είχε διαγνωστεί με μη διηθητικό καρκίνο του μαστού, τον οποίο και ξεπέρασε.

«Αυτή η διπλή νόσηση είναι σοβαρή, αλλά διορθώνεται. Ελπίζω σε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα. Θα είναι άσχημα για λίγο αλλά θα παλέψω με ό,τι έχω», δήλωσε στο People.

«Πραγματικά δεν μου άρεσε να μιλάω για τον καρκίνο του μαστού, μέχρι και τη στιγμή που τον «απέκτησα». Τώρα έχω δεχθεί προσέγγιση από άλλες γυναίκες και μοιραζόμαστε τις ιστορίες μας. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπεις ότι υπάρχει ζωή μετά τον καρκίνο», συμπλήρωσε η Ναβρατίλοβα.

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε επίσης