Τραϊάνα Ανανία: «Θα κλείσουν πολλά σπίτια, αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω για το #metoo»

Άστραψε και βρόντηξε η Τραϊάνα Ανανία στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Όταν η συζήτηση πήγε στο #metoo, χωρίς να μασήσει τα λόγια της, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

«Είπα πως αν ανοίξω το στόμα μου και πω όσα ξέρω, θα κλείσουν πολλά σπίτια, αλλά δεν θα το κάνω. Νομικά, δεν θα βρω το δίκιο μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Μακάρι να βγουν κι άλλα. Έχει βγει μόνο το 20%, μακάρι να βγει και το υπόλοιπο 80. Μακάρι να ανοίξει και ο χώρος του τραγουδιού, αλλά δεν πρόκειται, γιατί είναι πολύ κλειστός χώρος και όλοι γνωρίζουν τι έχουν κάνει», συμπλήρωσε.

Η Ανανία αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική ζωή της, αλλά και στη σχέση της με τον Θεό.

«Ο έρωτας στη ζωή μου παίζει πρωταρχικό ρόλο. Τον βάζω πάνω από όλα. Η μεγαλύτερή μου σχέση έχει κρατήσει έξι μήνες. Η ορμόνη του έρωτα δεν αντέχεται να υπάρχει στον οργανισμό. Υπάρχουν συνέπειες», υποστήριξε και αποκάλυψε ότι «ήμουν σε χριστιανικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο αντί να βοηθάει να πιστεύεις “σαμπόταρε” την πίστη σου». Κατέστησε σαφές, πάντως, ότι «πιστεύω πολύ στον Θεό. Σε βοηθάει να κάνεις αυτό που είσαι γεννημένος. Η πίστη παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου, από το πρωί που ξυπνάω, μέχρι το βράδυ. Είναι ένας τρόπος, με τον οποίο προσπαθώ να είμαι σε ευλάβεια. Επειδή έχω πολύ θυμό μέσα μου, η πίστη με βοηθάει να τον καταπίνω».

Διαβάστε επίσης