Ζώδια Σήμερα 1/11 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι διελεύσεις του Άρη είναι πάντα ιδιαίτερα ισχυρές για εσένα, καθώς πρόκειται για τον κυβερνήτη σου. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του είναι μια περίοδος επιβράδυνσης και στοχασμού για εσένα. Πιθανότατα θα βρεις τον εαυτό σου να σκέφτεται το πως μπορείς να εκφράσεις τον θυμό και το πάθος σου με πιο υγιείς και παραγωγικούς τρόπους. Μπορεί να δημιουργηθούν ωστόσο κάποιες διαμάχες με φίλους ή αδέλφια, αλλά να ξέρεις πως αυτές είναι μόνο ευκαιρίες για να υπάρξει μεγαλύτερη σαφήνεια και κατανόηση μεταξύ σας. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου στις 8/11 είναι μια σκιώδης και αισθησιακή στιγμή για εσένα. Σε προσκαλεί να εμβαθύνεις στις σχέσεις και να αφιερώσεις χρόνο σε αυτές, αλλά και να βρεις τρόπους να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τους ορίζοντες σου τόσο νοητικά όσο και σωματικά και πνευματικά. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, να είσαι βέβαιη ότι ο μήνας του Σκορπιού θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου υπενθυμίσουν το πόσο ξεχωριστή και ενδιαφέρουσα είσαι ως γυναίκα.

Ταύρος
Η ανάδρομη πορεία του Άρη θα είναι μια περίοδος ισορροπίας για σένα, αναζήτησης, ανάπαυσης και δράσης, προσγείωσης και περιέργειας ταυτόχρονα. Μπορεί να αντιμετωπίσεις διαφωνίες σχετικά με τα χρήματα, τη σεξουαλικότητα ή την ευχαρίστηση, αλλά να ξέρεις ότι αυτές είναι μόνο ευκαιρίες για να προσεγγίσεις με μεγαλύτερη σαφήνεια το τι πιστεύεις πραγματικά για αυτούς τους τομείς. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σου στις 8/11 σε προσκαλεί να εμβαθύνεις την κατανόηση στον εαυτό σου και στις σχέσεις σου και να συνδεθείς με την ενέργεια της. Μια συγκεκριμένη σχέση, ίσως ένας φίλος ή επιχειρηματικός συνεργάτης θα μπορούσε να αποτελεί μια πηγή άγχους εάν δεν είσαι διατεθειμένη να δεχτείς ότι είναι ώρα για αλλαγή. Από τις 10 έως τις 14/ 11 αρκετοί πλανήτες στη ζώνη της συνεργασίας σου εναρμονίζονται με τον Ποσειδώνα στον τομέα της φιλίας και των μακροπρόθεσμων επιθυμιών σου, γεγονός που μπορεί να κάνει τη συνεργασία ειδικά σε ευφάνταστα πνευματικά υποστηρικτικά έργα πιο εύκολα. Στα μέσα του μήνα ο κυβερνήτης σου, η γλυκιά Αφροδίτη, σχηματίζει ένα βοηθητικό τρίγωνο με τον τυχερό Δία κάνοντας αυτήν την περίοδο ιδανική για τις προσωπικές ρομαντικές ή πλατωνικές σχέσεις σου.

Δίδυμοι
Η εποχή του Σκορπιού σε παροτρύνει να τηρήσεις το φιλόδοξο πρόγραμμα που έχεις θέσει στον εαυτό σου και να συμβαδίσεις με τους στόχους σου για την υγεία και ευεξία σου. Η έκλειψη στις 8/11 στο ζώδιο του Ταύρου συμβαίνει στον τομέα της πνευματικότητα σου και η επίδραση της μπορεί να σε κάνει να νιώσεις λίγο εξαντλημένη, φορτισμένη συναισθηματικά και ίσως λίγο αβέβαιη για το πως να ενεργήσεις με τα όνειρά σου. Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο σου, η υποκριτική δεν είναι πραγματικά απαραίτητη. Αντίθετα απλά σου ζητά να καθίσεις και να δεις τι σου επιφυλάσσει το σύμπαν, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται αυτό. Πριν ο Ήλιος μετατοπιστεί στον τομέα της συνεργασίας σου στις 22/11, ο Ερμής ο κυβερνήτης σου θα βρίσκεται επίσης εκεί από τις 17 έως τις 6/12 μεγεθύνοντας και ενισχύοντας την επικοινωνία. Αυτή θα μπορούσε να είναι η τέλεια στιγμή για να ενώσεις τις δυνάμεις σου με έναν αγαπημένο φίλο, εραστή ή συνάδελφο και να σκεφτείς πως θα χειριστείς ένα λαμπρό επιχειρηματικό σχέδιο που παλεύεις. Εάν είσαι μόνη ερωτικά, γύρω στις 23/11 να θυμάσαι πως νέες γνωριμίες μπορεί να οδηγήσουν σε ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση μπορείς να θέσεις τις βάσεις για κάτι μαγικό.

Καρκίνος
Αρκετά τυχερός ο νέος μήνας για σένα καθώς η ευχαρίστηση, η έκφραση του εαυτού σου, η διασκέδαση και ο αυθορμητισμός βρίσκονται σχεδόν στην καθημερινότητα σου, χάρη στον γεμάτο αυτοπεποίθηση Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη που κινούνται στον ρομαντικό τομέα από τα μέσα του περασμένου μήνα. Η έκλειψη στις 8/11 πραγματοποιείται στον τομέα δικτύωσης και μακροπρόθεσμων επιθυμιών σου και ίσως είναι καιρός να αλλάξεις τις προσεγγίσεις σου σε ένα ομαδικό έργο ή σε μια ομάδα φίλων. Επειδή το φεγγάρι θα ζευγαρώσει με τον Ουρανό, η ενέργεια τους θα μπορούσε να σε αιφνιδιάσει, αλλά είναι ακόμα δυνατό να κρατήσεις τη θέση σου και να παραμείνεις πιστή σε ό,τι σου λέει το ένστικτο σου. Από τις 10 έως τις 14/11 ένας καταιγισμός πλανητών δημιουργούν αρμονικές γωνίες μεταξύ τους στους τομείς του ρομαντισμού και της περιπέτειας. Εμπιστεύεσαι και εξομολογείσαι στον αγαπημένο σου με τον πιο ποιητικό τρόπο, με αποτέλεσμα να αναζωπυρώσεις το πάθος και την αγάπη. Εάν είσαι μόνη, η περιπέτεια και το φλερτ ενισχύουν δυναμικά την αυτοπεποίθηση σου. Μόλις ξεκινήσει η περίοδος του Τοξότη θα είσαι περισσότερο επικεντρωμένη στην ενίσχυση της καθημερινής φασαρίας και στην επίτευξη μεγαλύτερης ισορροπίας μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής. Μπορείς να στηριχθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα για υποστήριξη γύρω στις 23/11.

Λέων
Ο Ήλιος ο κυβερνήτης σου κινείται στον τομέα του σπιτιού, απαιτώντας από εσένα να κοιτάξεις προς τα μέσα και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε οικογενειακά θέματα. Γύρω στις 8/11 η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει την περιοχή του χάρτη σου που αφορά στα επαγγελματικά και την καριέρα, και ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μια κρίση που σχετίζεται με την ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωής. Μπορεί επίσης να αντικρίσεις μια φιγούρα εξουσίας ή να παλέψεις για μια ηγετική θέση μόνη σου. Η Αφροδίτη που προσανατολίζεται στις προσωπικές σχέσεις σου ακολουθούμενη από τον Ερμή και τέλος ο Ήλιος από τις 10 έως τις 14 και τα αρμονικά τρίγωνα με τον Ποσειδώνα τον πλανήτη της πνευματικότητας και των ονείρων, στη ζώνη της οικειότητας σου διευκολύνουν να μοιραστείς τα βαθύτερα ριζωμένα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Η διοχέτευση των πιο εγκάρδιων συναισθημάτων σου σε ένα δημιουργικό έργο θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαίτερα ικανοποιητική και τώρα. Εάν είσαι μόνη συναισθηματικά, από τις 17/11 έως τις 6/12 μαζί με τη νέα Σελήνη γύρω στις 23, υπερτονίζεται η γοητεία σου και σου υπόσχονται πολλά.

Παρθένος
Σου αρέσει γενικά να είσαι απασχολημένη, αλλά αυτή η εποχή του χρόνου είναι το κάτι άλλο. Η εποχή του Σκορπιού τείνει να γεμίζει το ημερολόγιο σου όσο καμία άλλη εποχή του χρόνου χάρη στον γεμάτο αυτοπεποίθηση Ήλιο που κινείται στον τομέα της επικοινωνίας σου. Σχέδια με φίλους, επαγγελματικές συνδέσεις, μέλη της οικογένειας πιθανώς ραντεβού κ.λ.π. αφθονούν. Στις 8/11 η έκλειψη Σελήνης πέφτει στη ζώνη περιπέτειας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, απαιτώντας από εσένα να κάνεις λίγη αναζήτηση γύρω από το πως μπορείς να διευρύνεις τους ορίζοντες σου. Είναι εύκολο για σένα να απορροφηθείς από τις καθημερινές λεπτομέρειες και ρουτίνες, αλλά το να προχωρήσεις πέρα από τα εγκόσμια είναι πλέον απαραίτητο για το πνεύμα, την ψυχή σου και για την εμπειρία της ζωής σου. Μέχρι τα μέσα του μήνα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στη συνεργασία, χάρη σε αρκετούς πλανήτες συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνήτη σου Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας σου που σχηματίζει αρμονικά τρίγωνα στον Ποσειδώνα και έτσι θα μπορούσες να ανακαλύψεις ότι το να αφήσεις τη φαντασία σου αχαλίνωτη στο πλευρό ενός συνεργάτη ή σημαντικού άλλου, οδηγεί σε μια συναρπαστική ιδέα που ανυπομονείς. Αργότερα που η Αφροδίτη και μετά ο Ερμής μεταβούν στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας είναι κατάλληλη η στιγμή για να εκφράσεις συναισθήματα, να ασφαλίσεις σχέσεις και να νιώσεις ασφάλεια και λίγη ξεγνοιασιά. Εάν είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι αρνητικά και πίστεψε περισσότερο στον εαυτό σου.

Ζυγός
Η εποχή του Σκορπιού στρέφει την προσοχή σου στα χρήματα χάρη στο ταξίδι του Ήλιου στον τομέα του εισοδήματος σου. Αναμφίβολα εργάζεσαι σκληρά και δίνεις ό,τι έχεις για να μετατρέψεις τα έργα πάθους σε ενισχυμένες ταμειακές ροές. Γύρω στις 8 όταν η Σεληνιακή έκλειψη πέφτει στη ζώνη της οικειότητας και των κοινών πόρων σου μπορεί να συνειδητοποιήσεις πόσο προβληματική είναι μια συγκεκριμένη σχέση για τη συναισθηματική σου ευεξία αλλά και τον τραπεζικό λογαριασμό σου. Ίσως να ήρθε η ώρα να σταματήσεις να συναλλάσσεσαι με έναν συγκεκριμένο πελάτη, να αναλάβεις δράση για να αποζημιωθείς για τις αξίες σου ή να αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου, ακόμα κι αυτών που μοιράζεσαι με τον σύντροφο ή ένα άλλο μέλος της οικογένειας σου. Αγκάλιασε την αισιοδοξία έναντι του φόβου γιατί στις 15/11 η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σου θα σχηματίσει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Δία, που θα μπορούσε να ενισχύσει την ικανότητα σου να μετατρέψεις τις καλλιτεχνικές σου δεξιότητες ή το δημιουργικό όραμα σου σε κανονικό εισόδημα. Η νέα Σελήνη στις 23/11 μπορεί να χρησιμεύσει ως εξέδρα εκτόξευσης για τη δημιουργία συνδέσεων, ακόμα και ερωτικών.

Σκορπιός
Ο Ήλιος στο δικό σου ζώδιο σημαίνει ότι όλοι βιώνουν δονήσεις με τις οποίες εσύ ζεις κάθε μέρα του χρόνου και αυτό τώρα μπορεί να σε ανακουφίσει. Ταυτόχρονα η εποχή των εκλείψεων ταρακουνούν τον κόσμο σου ωθώντας σε όχι μόνο να αναλογιστείς, αλλά και να αγκαλιάσεις την προσωπική ανάπτυξη αποτινάσσοντας παράλληλα τις αυτοπεριοριζόμενες πεποιθήσεις. Στις 8/11 η σεληνιακή έκλειψη πέφτει στον τομέα της συνεργασίας σου και θα συνειδητοποιήσεις περισσότερο πως η δική σου πρόοδος και οι ανάγκες σου συνδυάζονται με εκείνες κάποιου που βρίσκεσαι κοντά. Ίσως ακούσεις ότι αυτός είναι καιρός διάλυσης για εσένα, αλλά δεν χρειάζεται να υποδηλώνει την πλήρη αποσύνθεση του δεσμού σου. Ακριβώς κοντά στην έκλειψη έρχονται μερικά υπέροχα τρίγωνα από πολλούς πλανήτες στο ζώδιο σου στον Ποσειδώνα τον πλανήτη των ονείρων, στον ρομαντικό σου τομέα που εκτείνονται από τις 10 έως τις 14/11 που μπορεί να σηματοδοτούν την ενέργεια ή το σασπένς της ερωτικής σου ζωής. Και καθώς ξεκινά η περίοδος του Τοξότη μπορείς να διοχετεύσεις την ανανεωμένη αίσθηση του εαυτού σου σε ένα πρόγραμμα που αυξάνει το εισόδημα.

Τοξότης
Ο Ήλιος διασχίζει τον τομέα της πνευματικότητας σου η οποία σε κάνει να νιώθεις συχνά στο να στέκεσαι στα παρασκήνια πριν από μια μεγάλη παράσταση, ίσως ακόμη και να φοβάσαι ότι έχεις ξεχάσει τους στόχους σου. Βασικά μπορεί να είναι μια “νυσταγμένη” περίοδος, αλλά είναι επίσης μια στιγμή κατά την οποία μπορείς να διαλογιστείς, να ονειρευτείς και να φυτέψεις τους σπόρους για τη δική σου εποχή που είναι προ των πυλών. Γύρω στις 8/11 με τη σεληνιακή έκλειψη θα είσαι πιο συγχρονισμένη και πιο συντονισμένη με τη διαίσθηση σου και η αξιοποίηση της μπορεί να σου προσφέρει μια πιο ξεκάθαρη προοπτική για το πως μπορείς να πετύχεις αργότερα μέσα στο μήνα. Η Αφροδίτη θα είναι ο πρώτος από τους πλανήτες που θα μετακινηθεί στο ζώδιο σου στις 16/11 φέρνοντας ένα κύμα περιπετειώδους ενέργειας στις σχέσεις σου μέχρι τις 7/12. Αυτό το διάστημα όχι μόνο θα μοιραστείς τα συναισθήματα σου με αφιλτράριστο τρόπο αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος μιλάει τη γλώσσα σου. Γύρω στις 23/11 η νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και βάζεις στόχο να στοχεύσεις στα αστέρια.

Αιγόκερος
Η ζώνη δικτύωσης σου έχει ενεργοποιηθεί από την ώρα του Ήλιου στο Σκορπιό, επομένως η ομαδική εργασία και ο χρόνος με τους φίλους πιθανότατα ήταν ο κύριος στόχος τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Με την έκλειψη να συμβαίνει εκεί στα τέλη του περασμένου μήνα ο κοινωνικός σου κύκλος μπορεί να αλλάξει ή ίσως να βρίσκεσαι στο σημείο να ξεκινήσεις ένα νέο συναρπαστικό ομαδικό έργο. Και αυτό το μήνα γύρω στις 8/11 η σεληνιακή έκλειψη προσγειώνεται στην αυτοέκφραση σου, δίνοντας σου τη δυνατότητα να αποκτήσεις δημιουργικά ταλέντα και ρομαντικές επιθυμίες που ίσως είχες παραμερίσει στο παρελθόν. Σύντομα μετά, αρκετοί πλανήτες στον τομέα της δικτύωσης σου, ο οποίος περιλαμβάνει επίσης μακροπρόθεσμες επιθυμίες, θα βολευτούν με τον Ποσειδώνα στον τομέα της επικοινωνίας σου, κάτι που μπορεί να φέρει συναρπαστική έμπνευση. Στις 23/11 άσε τη νέα Σελήνη να αποφασίσει που πρέπει να αφιερώσεις την ενέργεια σου. Άκου ταυτόχρονα τη διαίσθηση σου και δεν θα βγεις χαμένη. Ο έρωτας δίνει πολλές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, είτε είσαι μόνη, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση.

Υδροχόος
Προσπάθησε να αναγνωριστείς και να αναλάβεις ενδεχομένως έναν πιο έγκυρο ρόλο στη δουλειά, χάρη στον Ήλιο που περνά στον τομέα της καριέρας σου από τα μέσα του προηγούμενου μήνα. Αλλά καθώς μπαίνει ο Νοέμβριος το ίδιο συμβαίνει και με την έκλειψη στον τομέα του σπιτιού και αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά το κίνητρο πίσω από όλη αυτή την ώθηση για να είσαι επικεφαλής στην επαγγελματική σου ζωή. Αυτός ο συναισθηματικά φορτισμένος χρόνος φέρνει στο μυαλό σου παλιές πληγές και προκαλεί προβληματισμό γύρω από την αίσθηση ασφάλειας και τις ρίζες σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε προκύψει και προτίμησε να ακούς την καρδιά σου παρά τη λογική σου. Εάν όλα αυτά φαίνονται λίγο βαριά, θα μπορούσε να είναι καθησυχαστικό να κοιτάξεις στη ρίζα των προβλημάτων. Το φως έρχεται με τη μορφή πολλών πλανητών, πρώτα της Αφροδίτης, ακολουθούμενη από τον Ερμή και τον Ήλιο, μεταβαίνοντας στη ζώνη δικτύωσης, τον τομέα με τον οποίο σχετίζεται το ζώδιο σου και έναν τομέα της ζωής με τον οποίο νιώθεις άνετα. Ο έρωτας αναζωπυρώνεται και η μια ευκαιρία διαδέχεται την άλλη.

Ιχθείς
Η εποχή του Σκορπιού φωτίζει τη ζώνη της περιπέτειας σου ενθαρρύνοντας σε να βγεις από τη συνηθισμένη σου ρουτίνα και να ζήσεις κάτι νέο που σου ανοίγει τα μάτια. Με τις τελικές εκλείψεις του 2022 να ενεργοποιούν αυτόν τον ίδιο άξονα αναμφίβολα λαμβάνεις αυξημένη ενέργεια σε αυτόν τον τομέα της ζωής σου. Η περιέργεια σου εκτοξεύεται στα ύψη ειδικά γύρω στις 8/11 όταν η έκλειψη Σελήνης πέφτει στον τομέα της επικοινωνίας σου. Άκου αυτό το έντονο συναίσθημα που σε προτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου, καθώς θα μπορούσε να σε οδηγήσει στο να συνειδητοποιήσεις αυτό που αρχικά φαινόταν σαν μια παρατραβηγμένη φιλοδοξία. Και μιλώντας για όνειρα ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα εναρμονιστεί κάποιες στιγμές με διάφορους πλανήτες που κινούνται στο Σκορπιό, καθιστώντας ακόμα πιο παραγωγικό απ’ το συνηθισμένο να δίνεις προσοχή στα όνειρα σου, ιδιαίτερα μεταξύ 10 και 14/11. Στις 15 η Αφροδίτη δημιουργεί ένα τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σου, κάτι που θα μπορούσε να αυξήσει την καλή σου τύχη, ειδικά τους τομείς που αφορούν στην προσωπική σου ανάπτυξη. Στη συνέχεια μια παρέλαση πλανητών μετακινείται στη ζώνη της καριέρας σου μεγεθύνοντας την αυτοπεποίθηση σου για να βγεις στο προσκήνιο. Ο έρωτας κρύβει εντυπωσιακές εκπλήξεις.

Διαβάστε επίσης