Ξέσπασε σε λυγμούς η Ιλάειρα Ζήση: «Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με…»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στη ζωή της μίλησε η Ιλάειρα Ζήση, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Αρχικά μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία και ξέσπασε σε κλάματα. 

«Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριές μου. Θυμάμαι μια δασκάλα στο σχολείο που μας χτυπούσε, με κορόιδευαν τα παιδιά στο σχολείο επειδή ήμουν πάρα πολύ διαφορετική. Έλεγα στη μαμά μου ότι δεν έχω φίλους και μου έλεγε θα πας στο Λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο Πανεπιστήμιο και θα βρεις… Δεν ταίριαζα με τους άλλους.

Επειδή ήμασταν σε ένα μικρό χωριό, οι καθηγητές δεν είχαν διαγνώσει ότι είχα δυσλεξία. Οι καθηγήτριες μου έλεγαν ότι θα αποτύχεις, δεν θα κάνεις τίποτα. Πάντα είχα μεγάλη πίστη και με κράτησε ο Θεός. Πήγαινα στο δωμάτιο μου και έλεγα Θεέ μου, πάρε με… Έχω καταλάβει ότι αξίζεις να ζεις και αξίζει για πάρα πολλούς λόγους» εξομολογήθηκε.

Ενώ στη συνέχεια, αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο Asia Express: «Στο Asia Express δεν άντεχα με τίποτα. Θέλω να κάνω παιδιά και φοβόμουν μην κολλήσω κάτι. Ήταν πολύ βρώμικα, είχε φίδια» είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Διαβάστε επίσης