Ζώδια Σήμερα 22/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου, καθώς ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντιούνται στον τομέα της συνεργασίας σου. Η προσέλκυση ζεστασιάς και υποστήριξης από τους άλλους μπορεί να είναι αβίαστη. Είναι μια καλή στιγμή για να δείξεις τη φροντίδα σου και να διατηρήσεις τα πράγματα ελαφριά και φιλικά. Δεν έχει να κάνει με τις προβληματικές περιοχές, αλλά δεν είναι ώρα για ακατέργαστα συναισθήματα. Και πάλι σήμερα μπορεί να βιώσεις αισιοδοξία για τις σχέσεις ακόμα κι αν δεν το έχεις νιώσει για αρκετό καιρό.

Ταύρος
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται σήμερα συμβάλλοντας στην προώθηση της κοινωνικοποίησης και της αρμονίας. Επιδιώκεις να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση ή τις καθημερινές σου ρουτίνες. Μπορεί να υπάρξει ιδιαίτερη απόλαυση ή περηφάνια από τη δουλειά, μιας και κάνεις φόκους στα θετικά. Μπορείς να εργαστείς συνειδητά για να βάλεις τον εαυτό σου σε καλύτερη κατάσταση με εξαιρετικά αποτελέσματα σήμερα.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες είναι ζεστές και ελπιδοφόρες και αργότερα πολύ πρακτικές. Ο Ήλιος ρίχνει το φως του στον ρομαντισμό, στις χαρούμενες αναζητήσεις και στην αυτοέκφραση. Νιώθεις την ανάγκη να μοιράζεσαι περισσότερο.  Μπορεί να θέλεις να ξεκινήσεις νέα πράγματα στον ελεύθερο χρόνο σου ή την ερωτική σου ζωή. Υπάρχει θετική  ενέργεια και είσαι σε εξαιρετική θέση να κερδίσεις την προσοχή. Αυτό έρχεται σε μια στιγμή που τόσο ο Ήλιος όσο και η Αφροδίτη πρόκειται να εγκαταλείψουν τον τομέα της χαράς σου, αλλά η ευθυγράμμιση τους σε βοηθά να αποκρυσταλλώσεις τα μαθήματα από τις πρόσφατες διελεύσεις τους.

Καρκίνος
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ενώνουν σήμερα τις δυνάμεις τους και μπορεί να καταλήξεις σε μια νέα κατανόηση ενός θέματος που έχεις στην καρδιά σου. Οι οικογενειακές υποθέσεις μπορούν να αποτελέσουν κίνητρο ή η εστίαση μπορεί να φέρει περισσότερη αρμονία και απόλαυση στον οικιακό κόσμο σου. Η διοχέτευση της προσοχής σου σε ένα έργο γύρω από το σπίτι που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη τώρα. Ακόμη και με πιθανές αποσυνδέσεις σήμερα υπάρχει η επιθυμία να κάνεις ωραία πράγματα, να νιώσεις άνετα και να εναρμονιστείς.

Λέων
Η μέρα έχει καλή ενέργεια για να σχετιστείς και να κατανοήσεις τις ανάγκες σου. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους και κερδίζεις την εκτίμηση από τον τρόπο που επιλέγεις να επικοινωνήσεις. Επίσης, οι σχέσεις σου μπορεί να είναι έντονα στο μυαλό σου και να γίνουμε πολλές συζητήσεις γύρω από αυτό το θέμα. Οι άνθρωποι συνεργάζονται μαζί σου και σου είναι εύκολο να εντοπίσεις τις πληροφορίες που χρειάζεσαι. Υπάρχει μια ελπιδοφόρα, χαρούμενη προοπτική σήμερα κι αυτό είναι πιο εμφανές στις αλληλεπιδράσεις σου.

Παρθένος
Έχεις μια ισχυρότερη από τη συνηθισμένη επιθυμία για άνεση και ηρεμία σήμερα με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να συναντιούνται στον τομέα των πόρων σου. Μπορεί να υπάρξει ένα δώρο, ένα μπόνους ή μια απόλαυση σήμερα.  Σίγουρα υπάρχει η τάση για υπερβολή και τέρψη. Είναι μια καλή στιγμή για να επεκτείνεις τη σκέψη σου σε επαγγελματικούς ή οικονομικούς τομείς, καθώς τα κίνητρα σου για βελτίωση αυξάνονται. Αυτή η ευθυγράμμιση της Αφροδίτης με τον Ήλιο συμβαίνει μόνο μια μέρα πριν προχωρήσουν και είναι μια εξαιρετική στιγμή ελπίδας.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και κατόπιν περνά στο δικό σου ζώδιο. Επίσης ο Ήλιος και η Αφροδίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιο σου και σε φέρνουν στο επίκεντρο. Με αυτή τη διέλευση ο Ήλιος ρίχνει το φως του σε μελλοντικά σχέδια σχετικά με την αγάπη, τη δημιουργία, την εικόνα και την προσωπική απόλαυση. Έχεις το κίνητρο να μοιραστείς αυθόρμητα τον εαυτό σου ή να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο για να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί περισσότερο. Η καρδιά σου είναι ανοιχτή, θέλεις να ερωτευτείς και να περιποιηθείς τον εαυτό σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον τομέα των ονείρων, των ευχών, της ευτυχίας και της φιλίας σου και αυτά τα θέματα γίνονται το επίκεντρο. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου εκπέμποντας ζεστή ενέργεια για ανταποδοτική επαφή. Μπορεί να υπάρξει υποστήριξη από απροσδόκητες ή κρυφές πηγές, ή μπορεί να βρεις μια ειρηνική λύση σε ένα πρόβλημα. Αυτή η διέλευση μπορεί να προκαλέσει μια νέα σύνδεση ή συνειδητοποίηση σχετικά με μια προηγούμενη σχέση.

Τοξότης
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον τομέα των ευθυνών σου για μεγάλο μέρος της ημέρας, ενθαρρύνοντας σε να εστιάσεις στις πρακτικές προτεραιότητες σου. Ωστόσο υπάρχει ζεστή ενέργεια μαζί σου που ευνοεί τις φιλίες σου. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη ευθυγραμμίζοντας μόλις μια μέρα πριν βγουν ο καθένας από τον κοινωνικό σου τομέα δίνοντας σου μια ώθηση πριν φύγουν. Αυτή η διέλευση μπορεί να χρησιμεύσει ως μια αναζωογονητική αχτίδα ελπίδας για τους στόχους της κοινωνικής σου ζωής ή της ευτυχίας εμπνέοντας σε να ξεκινήσεις εκ νέου.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη έρχονται μαζί στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη, μόλις μια μέρα πριν προχωρήσουν. Πιθανότατα λαμβάνεις περισσότερη προσοχή και θαυμασμό από ότι συνήθως. Οι άλλοι μπορεί να σε εκτιμούν για τις ευθύνες που εκπληρώνεις ή για την απόδοση και την ικανότητα σου να ηγείσαι. Μια πιο προσανατολισμένη προσέγγιση στη ζωή σου είναι ικανοποιητική. Αυτή η διέλευση σε φέρνει σε ένα πιο ευνοϊκό φως. Οι προσπάθειες εξωραϊσμού, ωραιοποίησης και εναρμόνισης είναι χρήσιμες. Αυτή η θετική λαμπερή ενέργεια υποστηρίζεται περαιτέρω από μια διέλευση Ερμή – Κρόνου που σου εξασφαλίζει το να κρατάς τα πόδια σου στη γη.

Υδροχόος
Η Σελήνη περνά μεγάλο μέρος της ημέρας στον ηλιακό 8ο οίκο σου και προτιμάς να συνδεθείς με τα βαθύτερα συναισθήματα σου παρά να τα βάλεις πάλι στην άκρη. Αργότερα σήμερα είσαι πιο προνοητική. Ο προσωπικός μαγνητισμός είναι δυνατός όλη μέρα. Οι άλλοι ενδιαφέρονται περισσότερο για το πως νιώθεις και το τι έχεις να πεις. Απολαμβάνεις μια ωραία αισιοδοξία, μιας και είχες καιρό να τη νιώσεις.

Ιχθείς
Ο Ήλιος και η Αφροδίτη συναντιούνται στον ηλιακό 8ο οίκο σου και η διπλωματία είναι ο δρόμος για να προχωρήσεις. Είναι μια καλή στιγμή για ειρηνικές λύσεις σε πρόσφατα προβλήματα. Απολαμβάνεις χρόνο για τον εαυτό σου, αλλά και για να βοηθήσεις άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους και αυτό σε κάνει να νιώσεις όμορφα. Μπορείς να συζητήσεις ευαίσθητα θέματα με ιδιαίτερη ευκολία και διακριτικότητα σήμερα και η διαίσθηση σου είναι επίσης ισχυρή.

Διαβάστε επίσης