Ζώδια Σήμερα 19/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Υπάρχει μια τάση να εστιάζεις σε τομείς της ζωής σου που δεν αισθάνεσαι υπό το έλεγχο σου σήμερα. Ενώ η ένταση είναι πιθανή, οι περιοχές που πυροδοτούνται είναι αποκαλυπτικές. Προσπάθησε να αποφύγεις τις πιέσεις που σε κυριαρχούν. Στην πραγματικότητα βρίσκεσαι σε έναν σημαντικό κύκλο για να αφυπνίσεις τις ανάγκες σου, ιδιαίτερα όσες αφορούν στις σχέσεις σου. Ενώ η πρόσθετη προσοχή που έχεις δώσει στους άλλους ανθρώπους στη ζωή σου είναι ευεργετική, η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει να παραβλέψεις κάποιες από τις δικές σου ανάγκες και επιθυμίες.

Ταύρος
Οι διαφορές στη γνώμη ή τη μέθοδο μπορεί να είναι πιο απογοητευτικές από ότι συνήθως αυτήν τη στιγμή. Οι ανησυχίες μπορούν επίσης να διαταράξουν τις καθημερινές σου ρουτίνες, τη δουλειά ή τη γενική αίσθηση ότι είσαι πάνω από τα πράγματα. Υπάρχει μια τάση να αισθάνεσαι ότι δεν σε εκτιμούν ή σε περιφρονούν σε σημεία σήμερα. Ίσως η μέρα να φέρει μια άβολη αποκάλυψη ή επιπλέον ευαίσθητα συναισθήματα, ιδιαίτερα όσον αφορά στη δουλειά ή τα καθήκοντα. Εάν κάνεις αρνητικές σκέψεις ή νιώθεις ενοχικά, βάλε στόχο να εστιάσεις σε εκείνα τα πράγματα που μπορείς να ελέγξεις.

Δίδυμοι
Ένα μέρος σου λαχταρά χαλαρές, διασκεδαστικές συνδέσεις και έργα, αλλά ένα άλλο μέρος σου αναζητά κάτι πιο βαθύ. Μπορεί να δώσεις ή να λάβεις μπερδεμένα μηνύματα. Οι επικοινωνίες ίσως σε κάνουν να αισθάνεσαι λίγο ανήσυχη ή αβέβαιη και είναι καλύτερο να αποφύγεις να το αφήσεις να κυριαρχήσει στη συμπεριφορά σου. Αντίθετα στόχευσε να κάνεις ένα βήμα πίσω για να αποκτήσεις προοπτική. Μπορεί να σκέφτεσαι ακραία υπονομεύοντας την κρίση σου με τις σχέσεις και τα χρήματα κυρίως.

Καρκίνος
Οι φόβοι ή οι ανησυχίες μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σήμερα. Ίσως προκληθεί και ένταση, αν εσύ ή κάποιος στη ζωή σου, κρατά πολύ σφιχτά μια πεποίθηση ή μια μέθοδο. Είτε είσαι αυτή που προσπαθεί να ελέγξει μια κατάσταση, είτε κάποιος προσπαθεί να σε ελέγξει, το βασικό πρόβλημα είναι ο φόβος της αλλαγής και μπορεί να θέλεις να το εξαφανίσεις από την αρχή. Μπορεί να σκέφτεσαι υπερβολικά ή να ακούς πολύ προσεκτικά τις ανησυχίες σου σήμερα. Οι επικοινωνίες και οι σκέψεις ή οι αναμνήσεις μπορεί να ανοίξουν παλιά συναισθηματικά ζητήματα και προκλήσεις.

Λέων
Ίσως χρειαστεί να απομακρυνθείς προσωρινά από ένα πρόβλημα για να αφήσεις το μυαλό σου να ξεκουραστεί και να επιτρέψεις στη διαίσθησή σου να αναλάβει. Θα μπορούσες να είσαι τόσο δεμένη με τις ρουτίνες και τις μεθόδους σου ώστε να υπάρχει τριβή με άλλους. Ίσως πάλι, να ασκείς αρκετή πίεση στον εαυτό σου για να κάνεις πάρα πολλά πράγματα μαζί, κάτι που αυξάνει το άγχος σου. Σκέψου επίσης ότι αυτό που εσύ ή ένας φίλους σου κατανοεί από τις επικοινωνίες σου μπορεί να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό από τις ανασφάλειες. Το κόλπο είναι να είσαι μετριοπαθής, καθώς η υπέρβαση μπορεί να οδηγήσει σε περιττή πίεση.

Παρθένος
Η ατμόσφαιρα μπορεί να φορτιστεί σήμερα. Οι ανησυχίες για τα χρήματα και την αγάπη μπορεί να εμφανιστούν. Ίσως επίσης υπάρξουν αντιφατικές επιθυμίες -για ασφάλεια από τη μία και ενθουσιασμό από την άλλη, και να είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν και οι δυο ταυτόχρονα. Η περίπλοκη επίσης δυναμική εξουσίας μπορεί να είναι ένα ήπιο σημείο και μια έκρηξη συναισθημάτων να εκφραστεί άσχημα υπό τις τρέχουσες διελεύσεις. Ωστόσο αν προκύψει τώρα μπορεί να οδηγήσει σε ανάπτυξη και καλύτερη κατανόηση. Προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες για να αποδώσεις καλύτερα.

Ζυγός
Οι διελεύσεις μπορεί να μεγεθύνουν τους φόβους ή τις ανησυχίες για προσωπικά θέματα, να υπονομεύσουν την αυτοπεποίθηση σου ή μπορεί να προκύψουν άλυτα ζητήματα από το παρελθόν σου ανασύροντας παλιές πληγές και παράπονα. Μια αποσύνδεση με κάποιον ή ένα συναίσθημα ότι δεν σε εκτιμούν ιδιαίτερα μπορεί να συμβεί σήμερα. Προσπάθησε να αποφύγεις την υπερβολική πίεση στον εαυτό σου και να αντισταθείς στο να ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να αλλάξεις. Η επιθυμία για ανεξαρτησία και απόδραση από τις ευθύνες μπορεί να σε κάνει νευρική.

Σκορπιός
Το να διαβάζεις υπερβολικά τις πράξεις και τα λόγια των άλλων μπορεί να προκαλέσει περισσότερη τριβή από ότι χρειάζεται σήμερα. Αν φοβάσαι το χειρότερο μπορεί να είναι δελεαστικό να το αναζητήσεις γιατί δεν θέλεις να φανείς απροετοίμαστη. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από τη βαθιά σύνδεση με τους άλλους. Η άμυνα ή η καχυποψία δεν θα σε φέρουν πιο κοντά με τους άλλους ή στον εαυτό σου. Εστίασε σε τρόπους βελτίωσης της παραγωγικότητας σου για καλύτερα αποτελέσματα.

Τοξότης
Οι διελεύσεις ανασύρουν τη θαμμένη απογοήτευση σήμερα. Αν και είναι λίγο ενοχλητικό μπορεί τελικά να σε βάλει στο σωστό πλαίσιο για να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Δάμασε την τάση να μένεις στα αρνητικά στοιχεία της ζωής σου, εκτός αν είσαι έτοιμη να κάνεις κάτι για τους προβληματικούς τομείς. Εσύ ή κάποιος κοντά σου θα μπορούσε να ανησυχεί για πιθανές αλλαγές οι οποίες μπορεί να είναι μια φυσική αντίδραση, αλλά το να μιλήσεις καλά μπορεί να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις. Με τον ισχυρό σήμερα Πλούτωνα θα πρέπει να αναρωτηθείς αν πιέζεις για την αλήθεια ή απλώς παραβιάζεις τα όρια.

Αιγόκερος
Οι ανησυχίες για ένα έργο ή μια λεπτομέρεια μπορεί να μεγεθυνθούν σήμερα, καθώς ο Ήλιος και αργότερα η Αφροδίτη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη συγκρούονται με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σου. Πρόσεξε για έντονη συμπεριφορά που απορρέει από φόβους ότι είσαι εκτός κυκλώματος. Ενώ μπορεί να είσαι απογοητευμένη με άτομα που φαίνεται να έχουν μια ατζέντα, έχεις τη δύναμη να υπερβείς αυτής και να εστιάσεις στο να κάνεις το καλύτερο δυνατό. Ενώ δεν μπορείς να ελέγξεις τους άλλους, μπορείς να ελέγξεις πού βάζεις την ενέργεια σου.

Υδροχόος
Σήμερα υπάρχει μια τάση να ασχολείσαι με προβλήματα του παρελθόντος ή ανολοκλήρωτες δουλειές, κάτι που μπορεί να σε βαρύνει ή να μειώσει το πνεύμα σου προσωρινά. Οι περιστάσεις μπορούν να αποκαλύψουν που έχεις δεθεί υπερβολικά. Στην ιδανική περίπτωση οι επικοινωνίες σε βοηθούν τώρα να προσδιορίσεις τα βήματα που μπορείς να κάνεις για να απαλλαγείς από τον φόβο. Μπορεί να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στο να κρατήσεις τα πράγματα για τον εαυτό σου.

Ιχθείς
Υπάρχει η τάση να διαβάζεις πάρα πολύ μια κατάσταση σήμερα. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζεις τώρα μπορεί να σε φέρουν σε καλύτερη επαφή με τα τρωτά σου σημεία, επομένως είναι καλύτερο να το λάβεις υπόψη. Απόφυγε το να παίρνεις γρήγορες αποφάσεις που έχουν να κάνουν περισσότερο με φόβο, ενοχή ή τρόμο παρά με την κοινή λογική. Ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί έτσι ώστε να μπορέσεις τελικά να το αντιμετωπίσεις παρά να σε κάνει να αισθάνεσαι ευερέθιστη. Η ταξινόμηση των αληθειών και των βαθύτερων συναισθημάτων που προκύπτουν τώρα μπορεί να είναι χρήσιμη.

Διαβάστε επίσης