Ζώδια Σήμερα 17/10 – Ημερήσιες προβλέψεις

Κριός
Οι σημερινές ενέργειες είναι ισχυρές για την επίλυση προβλημάτων. Υπάρχει μεγάλη δύναμη στη διάθεση σου με τη μορφή πνευματικής εστίασης και αποφασιστικότητας. Προσπάθησε να το χρησιμοποιήσεις για καλό και να αποφύγεις το πείσμα που χρησιμεύει μόνο στην απογοήτευση ή σε πιθανά λάθη. Μην κολλάς σε μικρές λεπτομέρειες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και δημιουργείς ψυχρότητα ανάμεσα σας. Εσύ που είσαι μόνη, διεκδίκησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη. 

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες σε εμπνέουν για να απολαύσεις τον εαυτό σου, αλλά όσο προχωρούν οι ώρες υπάρχει μια τάση είτε να ασχοληθείς με ένα πρόβλημα ή μια γνώμη, είτε να διερευνήσεις ένα θέμα με μεγαλύτερη προσοχή. Δείξε συνέπεια στις εργασιακές σου υποχρεώσεις σου έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο. Υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν απέναντι στον αγαπημένο σου θα σε εκθέσουν. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ ενισχύει την αυτοπεποίθηση σου. 

Δίδυμοι
Καθώς προχωρά η μέρα οι σκέψεις τείνουν να κυριαρχούν και έχεις την τάση να σκέφτεσαι πιο βαθιά και πιο ουσιαστικά.  Η ευθιξία σου μπορεί να διαταράξει το εργασιακό σου κλίμα κυριολεκτικά από το τίποτα. Μάθε να ακούς ή να δέχεσαι τις απόψεις των άλλων και ίσως να σου βγει και σε καλό. Γίνεσαι υπερπροστατευτική με τον ερωτικό σύντροφο σου κι αυτό ίσως να τον κουράσει. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση της αναπόλησης του παρελθόντος κι αυτό θα σε οδηγήσει σε μια γλυκιά μελαγχολία. 

Καρκίνος
Ενώ το φεγγάρι κινείται στον 3ο ηλιακό σου οίκο και σε γεμίζει με έντονη ενέργεια επηρεάζει τις σκέψεις σου κάνοντας τες πιο αιχμηρές. Χρησιμοποίησε τις έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά και υποστήριξε τες χωρίς να γίνεσαι προκλητική. Η στάση σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου του δημιουργεί ανασφάλειες και πιθανά καταπιεστική διεκδίκηση. Εσύ που είσαι μόνη, η επαναφορά ενός καρμικού παρελθοντικού έρωτα είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο. 

Λέων
Μπορεί σήμερα να νιώσεις μια ισχυρή επιθυμία να είσαι αποτελεσματική στον τομέα της εργασίας και της υγείας. Πρόσεξε μόνο την τάση σου για υπερβολές που μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά. Η μέρα σου στα επαγγελματικά εξελίσσεται ευχάριστα και δημιουργικά. Έχεις μπροστά σου μια αισθησιακή μέρα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ανούσιο φλερτ σε έχει κουράσει και πλέον αναζητάς κάτι πιο σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου. 

Παρθένος
Σήμερα οι συναισθηματικές ανάγκες και οι επιθυμίες σου βρίσκονται στη μεγαλύτερη εστίασης σου. Παρόλο που μπορείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου με το μυαλό σου να τρέχει δεξιά κι αριστερά, όσο περνούν οι ώρες συγκεντρώνεσαι περισσότερο. Μπορεί να γοητευτείς από ένα ζήτημα που φαίνεται να ικετεύει για επίλυση ή για περαιτέρω έρευνα και να προχωρήσεις σε άμεσες και δραστικές λύσεις. Απόλαυσε το πάθος και το συναίσθημα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μείνε προσγειωμένη απέναντι σε νέες γνωριμίες. 

Ζυγός
Σήμερα αναζητάς περισσότερη ξεκούραση. Αύριο θα αναζητήσεις περισσότερη αλληλεπίδραση. Καθώς προχωρά η μέρα τείνεις να αναζητάς απαντήσεις. Οι συνομιλίες περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια, το παρελθόν, τα συναισθηματικά θέματα ή την οικογενειακή ζωή. Απόφυγε τα λάθη στα εργασιακά λόγω βιασύνης ή ενθουσιασμού. Νιώθεις πιεσμένη κι έχεις την τάση να ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο παρελθόν. 

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά άλλη μια μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και δίνεις μεγαλύτερη προσοχή στις σχέσεις και τους στόχους ευτυχίας. Μπορεί να προκύψει ένα περίπλοκο θέμα που απαιτεί την πλήρη προσοχή σου αργότερα σήμερα, ή το μυαλό σου μπορεί να κολλήσει σε ένα δίλημμα. Οι ικανότητες σου στα εργασιακά εντυπωσιάζουν. Ο ερωτικός σύντροφος σου έχει την τάση της γκρίνιας και της ζήλιας. Καθησύχασε τον και μην εκνευρίζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ που ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου, αλλά μην ενθουσιάζεσαι. 

Τοξότης
Ενώ η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με κάποια ανησυχία, όσο περνά η ώρα ένα θέμα ή μια σκέψη θα σε κρατήσει σε εγρήγορση και ανυπομονησία. Η  επιθυμία να φτάσεις στο τέλος μιας υπόθεσης είναι ισχυρή όμως θα πρέπει να κινηθείς βήμα βήμα. Έχεις καταφέρει να σταθεροποιήσεις την πορεία των εργασιακών σου. Έχεις τη διάθεση να εξομολογηθείς και να τάξεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου αυξάνονται ανεξάρτητα απ’ το αν σε ικανοποιούν. 

Αιγόκερος
Στόχος σου σήμερα είναι να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα φέρει μια νέα προοπτική σε ένα πρόβλημα. Τα λόγια σου έχουν περισσότερη βαρύτητα και επιρροή για αυτό καλό θα ήταν να προσέξεις την υπερβολή. Δείξε υπευθυνότητα στα όσα έχεις αναλάβει στα εργασιακά. Νεύρα και ξεσπάσματα συγκράτησε τα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα συγκεκριμένο άτομο αποσπά την προσοχή σου και πιθανά προέρχεται από το οικείο σου περιβάλλον. 

Υδροχόος
Πολλά συμβαίνουν σήμερα στην ιδιωτική σου ζωή ή στον εσωτερικό σου κόσμο. Μπορεί να έχεις την απάντηση για ένα περίπλοκο θέμα ή να κατανοήσεις ένα σημαντικό γεγονός από το παρελθόν. Αυτό θα αλλάξει την ψυχική σου κατεύθυνση ή πορεία. Παρά του ότι η μέρα χαρακτηρίζεται δύσκολη στα εργασιακά καταφέρνεις να ανταποκριθείς. Συγκράτησε τη ζήλια και τον εγωισμό σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διαίσθηση σου σε οδηγεί στη σωστή κατεύθυνση. 

Ιχθείς
Αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις, να μάθεις, ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις ένα πρόβλημα. Οι συζητήσεις και οι ιδέες που αναδύονται σήμερα μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία σημείων καμπής κυρίως στα εργασιακά. Καθυστερήσεις και ίσως κάποιες ανατροπές είναι προσωρινές γι’ αυτό μην αγχώνεσαι περισσότερο. Αναζωπύρωσε το πάθος στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μένεις στο περιτύλιγμα αλλά στην ουσία.  

Διαβάστε επίσης